Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezt hova tegyem? Ez érdek kapcsolat akar lenni vagy mi? 19f
Oh, Anyám.
Hát fogd meg te a kezét. Nálunk is a barátom kezdeményezte ezt, nem tudom miért én nem mertem és most már hozzászoktunk :) Ahogy én látom itt nincs nagy probléma, csak a lány is fiatal, lehet lehetnél te ilyen dolgokban kezdeményezőbb. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy rohand le, hanem pl. ilyen alap dolgokban, mint egy kézfogás.
Nyugiii :)
Második vagyok(de általában első szoktam lenni xD xD xD)
Na figyelj, nem igazán vágom, hogy mit küldözgettél neki, de mind1.
Beszéljetek meg személyesen egy találkozót, és nyíltan kérdezd meg. Ne hisztizz, ne támadj csak mond meg, hogy szeretnél tisztán látni és mondja el mi zavarja és te is, hogy miket nem értesz és magyarázza el.
Más megoldás nincs, mert csak eszed magad agyalsz, és ennyi. Világosan ki kell tárgyalni mi a helyzet, abból pedig tudsz már következtetni, hogy van-e jövője a kapcsolatnak.
19L
15? Pedomaci beájulna!
OK, hogy te is csak 19 vagy, de ezért attól függetlenül lecsuknak :D
A 15 évesek ilyen éretlenek, ennyi.
Istentelen gyerek vagy korodhoz képest.
Szállj ki a dobozból és fény fog derülni a dolgokra...
#6/7 , #7/7 válaszokat nem nagyon értem, de biztos van értelmük.
Hát ez egy ilyen lány, oszt kész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!