Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam hogy tetszik vagy sem?
várj még 1 kis időt. azért nem ír neked "talán" mert még szomorú a szakítás miatt.
majd ez oszlik nemsokára. és rátérhetsz.
Szerintem beszélgess vele sokat, pl MSN-en, de csupán barátként ne nyomulj, csak próbálj kicsit belelátni a lelki világába s tudni fogod, mikor próbálkozz. Tapasztalatból mondom. 14hónapos kapcsolata ért véget a páromnak eléggé mély depresszióba esett, s a szakításuk után 3 hónappal kezdtünk el MSN-ezni. Először csak egy netes ismerősként, majd barátként. Segítettem (a háttérből) kimászni neki a sz@rból, mert reménykedtem, ha túl lesz rajta esetleg esélyes lenne a közös jövő. Igaz nehéz volt, de megérte kitartani mellette és erőt adni neki. Egy nagyon boldog kapcsolatban élő lány (18).
Csak annyit ajánlanék, ne nyomulj és ha lelki vigasztalás kell neki, mindig állj mellette.
hát figyi, sztem egy 14 éves fiú nem lehet valami komoly, akár volt bnője, akár nem. nem tudom, hogyha elmondanád neki, hogy szimpi nem kezdene-e el másképp viselkedni, ami neked esetleg kínos lenne. én inkább azt javaslom hogy várj, de beszélgess vele msn-en továbbra is.
tökjó, hogy pont a te üzenetedet olvastam, mert én is voltam már ugyanilyen helyzetben. elmesélem, vicces lesz!! 14-15 éves koromban kezdtem el beszélgetni msn-en egy osztálytársammal, aki nagyon csendes fiú volt. az osztályban még csak nem is köszöntünk éveken keresztül, de otthon majdhogynem a legjobb barátja voltam. ezekben az években éltem meg életem (szerintem még mindig) legnagyobb szerelmét. tavaly bejelentettem neki (ez volt a 4. év, hogy nem tudtam elfelejteni) hogy szeretem. nem is válaszolt. idén szilveszterkor pedig megcsókoltuk egymást, pedig volt barátom. én a barátomat választottam, ő meg kivan, hogy elkésett. ez az egész csak ott kapcsolódik ide, hogy az msn-es kapcsolat kiépítése megölheti az igazi, vágyott párkapcsolatot.
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!