Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az milyen, hogy a szeretőm idehozza hozzánk kertipartyba a leendő nőjét? Nemsokára érkeznek. Kedvesnek kéne lennem. Pf. 24/L
Neked nincs jogod számon kérni a pasastól semmit, hiszen a hangsúly azon van, hogy csak a szeretőd. Nem a férjed, nem az élettársad, hogy el kéne az irányodba bármivel is számolnia. Melletted azt csinál, amit akar, azt töcsköl, akit akar, azzal alakít kapcsolatot, akivel akar. Úgyhogy mosolyogj csak úrinő módjára.
25 N
08:25
Teljesen jól látod a helyzetet. Leszögezem: nem vagyok szerelmes, de az biztos, hogy erősen vonzódom hozzá. Szeretem a barátomat, de nem vagyok szerelmes, belé sem-> különben nem csaltam volna meg. fél-1 évvel ezelőtt annyira, de annyira biztosan állítottam, hogy soha nem tudnám megcsalni. Rájöttem igaz a mondás: Soha ne mondd, hogy soha! Nem kellek a "szeretőmnek", különben célzott volna rá, hogy legyek szabad. Sőt, mikor említettem neki, h véget kéne vetni a kapcsolatomnak a barátom érdekében, azt mondta, h szerinte maradjak vele. Ahogy írtad: Félek, hogy rosszul döntök. Nem attól, hogy egyedül maradok, hanem attól, hogy mégis ő az, aki kell, és erre későn fogok rájönni. Gyáva vagyok :(
Egyvalaki tudja, -ezt is kitaláltad, ő pedig a lakótársunk. (srác) Felnőtt emberek vagyunk (ő mondjuk 34), annyit fűzött hozzá: "Te dolgod"... Na nem bonyolítom tovább, azt azért még idebököm a végére, hogy tegnap éjjel itt aludt a "szeretőm", a csajjal együtt. Kijelentettem neki (tudom... teljesen jogtalanul), hogy NEM osztozom. Így talán végre vége a viszonyunknak. Köszönöm, hogy hozzászóltatok, mégha némelyik negatív is volt-érthető.
Vajon mi történhetett az elmúlt 11 évben és, hogy gondolhat erre a kérdező?
Érdekes dolgok és életbölcsességek derülhetnének ki. 😁
Istenem, de jó az utolsó kérdés!
11 év, Te jó ég.... Mekkora undorító kis hülye voltam 😂
Akkoriban véget vetettem a szeretős viszonynak, de nem szakítottam a barátommal, csak akkor amikor rövid időn belül elcsavarta valaki más a fejem. Tipikus kis hülye voltam (még mindig egy időről beszélünk, 11 éve: 24 éves voltam). Egy nős pasi- munkatársam csavarta el a fejem. Szakítottam végre, akkor is, ha nem igaz esetleg, amit ígér, -hogy kilép a házasságából. Rájöttem, hogy az akkori barátom marhára nem mellém való, inkább leszek egyedül. Mai napig megértem az akkori önmagam, de ma már egyenesebb lennék.
A nős pasi ki akart lépni, de a feleség bekeményített és megfenyegette, maradt. Padlón voltam (kis hülye....)
Mindeközben volt egy jó barátom a melóban, 2, azaz kettő éve minden nap dumáltunk. Nálam 12 évvel idősebb, minden baromságomról tudott. Nem értett vele egyet, de meghallgatott. Időközben szakított az élettársával, aki mérgező volt.
Engem felsegített a padlóról és elhívott barátilag magához (70km) kirándulni, ami 2 napig tartott, és tovább, mert most lesz 10 éve, hogy összejöttünk, 6 éve házasok vagyunk, van 3 gyermekünk, és soha, de soha nem néztem mellette másra, mert olyan szikrát pattintott, ami mai napig lángol.
Fél éve újra dolgozom, ahol újra találkoztam a fent említett nős pasival. Ő valószínűleg rossz helyen van, mert még mindig ÚGY néz rám. Csúnyán váltunk el anno, de rég volt, most beszélgetek vele melóban néha és élvezem, hogy "szenved". Tudja, hogy ez a hajó elment. Nem érint meg, mert megismertem a gyenge oldalát, hogy nem képes kiállni a boldogságáért és tenni a jobbért, sosem lenne ez másként, DE ha másként lenne is, mostmár tárgytalan, hiszen senki nem érhet fel számomra a férjemmel, iszonyú küzdelmeken vagyunk túl.
Mellettem volt, amikor rákos voltam- 8 éve tünetmentes vagyok. Mellettem áll teljesen a nehéz mindennapjainkban, ugyanis a legkisebbünk, aki 3,5 éves, sajnos autista, nemrég kapott diagnózist.
Már csak a történteket tekintve is felnőttem, és hát a 11 év maga alapból is hozott némi élettapasztalatot (a 24hez képest 😁)
Szeretem a férjem, imádok vele élni, szuperek a hétköznapjaink, és ebbe nem férne bele semmiféle kikacsintás, nem is tud már megfogni senki, mert Ő a mérce. :)
Hát ez történt azóta.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!