Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemsokára randim lesz, és lenne pár dolog ami kérdéses bennem. (? )
esetleg találkoztatok már?
gondolom neten látta a fényképeid nem vagy küldtél neki képet ha nem?
ha igen
akkor meg mit parázol itt nekem fagyasztod le a rendszert.
legyen már egy kis önbizalmad!!!
ha már látott és tetszettél neki akkor nem valószínű hogy
most hirtelen nem fogsz neki tetszeni vagy annyira megváltozott a külsőd hogy rád se fog ismerni?
na ugye?
legyél már férfi egy kicsit!!
Szia
Szivesen segítenék, de nem nagyon értem a kérdésedet.
Azért megpróbálom:
1.Ha nem is vagy elégedett magaddal, ezt sose mutasd ki! Ha igazán bejössz a csajnak nem a pattanásaid, apró hibáid miatt fog dobni!
2. Mindenki az "Add önmagad" dumával jön. Ez majdnem mindig beválik, de ha vannak viselkedési problémáid (könnyen bepipulsz, stb.) ne az első randin mutasd ki
3. Legyél kedves: minden csaj imádja ha kedveskedsz nekik, Ez lehet akár egy apró ajándék, néhány bók.
4. Nemtudom milyen csajról van szó, de legyél vele gyengéd. Ölelgesd meg, adj pici puszikat a nyakára, és nagyon vigyázz rá.
Nagyjából ennyi, ha van még kérdésed, nagyon szívesen segítek!!
Na, köszönöm, ez egy igazán jó válasz volt :D
Igen nagyjából ezeket tervezem én is, csak azért mégis bennem van a para. Meg ez a meleg egyikőnkre sem hat jól, legalábbis én nagyon rosszul bírom a meleget, hidegben mondjuk bármeddig elvagyok, de a meleg nagyon rosszul hat rám. Mondjuk nem izzadok mint a ló, nem szaglok, nem vörösödök el, de eléggé feszült leszek tőle és ideges. :/
Nincs mit.... csarébe egy felpontozást igazán elfogadok.. na jó nem leszek köcsög, csak ha úgy gondolod......
Am épp ezért mondom, én is idegesebb vagyok a melegben (EZÉRT ÍRTAM ODA H HAMARABB BEPÖCCENSZ...) nemtudom, hogy hl fogtok találkozni, legjobb lenne ha bemennétek valahova, ahol van lágkondi, vagy a szobában sincs olyan meleg, de kint a szabadban, elég gáz a heylzet.....de estére jobb idő lesz......szóval póbálj higgadt lenni!!!!!És sok sikert!!!
ahogy eltervezted az filmbeillő:)) nem tudnék olyan lehetőséget mondani ami halálraítélne egy első randit:))
ami nyugtasson téged most, az az hogy Ő ugyanígy izgul, vagy még jobban. nézegeti magát a tükör előtt: jó lesz e ez a ruha, vajon hogy fessem ki a szemem hogy tetsszek neki, de ez a ruha biztos jól áll?? ne aggódj, TELJESEN FÖLÖSLEGES:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!