Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nálatok mi a külömbség a megba*nám, a tetszés és a szerelem között?
Melyiknél, hogyan viselkedtek, milyen jeleket adtok le a lánynak?
17/L
- megb@sznám: Csak szex és más semmi! Általában egyszeri alkalomra kell a csaj aztán pápá!
- tetszés: megtetszik, mert csinos és az igényeimnek nagyon is megfelel, mert olyan a külseje és a szeme meg az alakja meg a haja ami az én ideálom, ezt a nőt szívesen megismerném, és ha nincs barátnőm akkor bármi lehetne belőle!
- szerelem: megismerem a lányt, tetszik a belsője és a külseje is, és beleszeretek, fontos lesz számomra ez a személy, és rá gondolok a nap minden 2. percében. kb ez.
DE! a szerelem kifejezést 1000 féle képen lehet leírni.
26/f
18:53-as
Szerintem nem az volt a kérdés lényege amire válaszoltál. Egy sorral lejjebb....
Melyiknél hogyan viselkedtek...?
Köszönöm az eddigi válaszokat...használhatóak voltak ezek is :) de egyébként leírom röviden a storyt..lehet már olvastátok itt...de nembaj...soroljátok be abba amibe szerintetek tartozik...
Mindig nézett engem...fb-on én bejelöltem megbeszéltük h egy buliban táncolunk...nem táncoltunk de odajött...kimentünk beszélgetni, smároltunk...meg tapizott is...az utánna következő napokban meg fb-on folytattuk a beszélgetést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!