Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet valaki annyira csúnya/nem kívánatos/előnytelen megjelenésű, hogy senki ne akarjon vele párkapcsolatot?
Nem tudom, hogy ki vagy, és miért írtad ki ezt a kérdést, de az a gyanúm, hogy ez egy olyan ember kérdése, akinek nagyon kevés az önbizalma...
Nos, szerintem nem, és mások (szakértők) is azt mondják, hogy nem a külső megjelenés számít, hanem az, hogy mennyire vagy nyitott mások felé, mennyit beszélsz velük és mennyit mosolyogsz rájuk... Szóval legtöbbször nem is a "csúnyasággal" van baj, hanem azzal, hogy az illető elhiszi magáról, hogy neki soha nem lesz senkije, és begubózódik...
(Amiben lehet igazság, mert régen én is így voltam.)
Nem,szerintem sem lehet. Nyilván egy vonzóbb nőnek/férfinak könnyebb párt találni,de kétlem hogy nem tudnál megismerni valakit,akinek tetszeni fogsz!:) Az ismerkedésre rengeteg lehetőség van,válassz valamit az ízlésed szerint(kávéház,fesztiválok,bárok....).
Az " előnytelen megjelenésűhöz" pedig csak annyit,hogy ezen tudsz változtatni ha akarsz,fontos hogy ápoltnak tűnj,nem kell tökéletesnek lenned,csak fordíts figyelmet a bőrödre,hajadra... egy jó frizura sokat számít! :)Így magabiztosabb leszel és nagyobb kedvvel vágsz neki a párkeresésnek! Sok sikert! Biztos vagyok benne hogy találsz magadnak valakit! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!