Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek? Ha szóváten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? Ha szóvátenném hisztisnek tűnnék?

Figyelt kérdés

Nem akarok egy hisztis barátnő lenni, de idegesít barátom viselkedése.

Gondol egyet és csak ugy elmegy haverjaihoz, vagy ide-oda. Néha azt sem tudom hol jár, vagyis tudom mert utólag beszámol róla. De én mindig előre közlöm, hogy hova megyek kivel.

Elmegy kocsikázni. De engem nem visz magával, vagy azt se értem, hogy akkor már miért nem hozzám jön.

Ilyenkor azt szokta mondani, csak kimozdul kicsit és egyedül akar lenni.

Ezek szerint nem akar velem lenni? Nem vagyok az a tapadós barátnő és nem az van hogy minden időnket együtt töltjük, csak tudni szeretném épp hol jár.

Ez olyan nagy kérés?

Amit még nem szeretek benne, hogy kiszámíthatatlan, nem szeret előre tervezni teljesen spontán cselekedetei vannak. Délután még azt mondja nem megy bulizni, estére megjön a kedve és megy. Én meg ülök itthon a szobámba egyedül.

Mit gondoltok?

2011. jún. 11. 21:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A tied legalább beszámol róla.. Az is valami. Az én barátom pl. tegnap is elment a haverjaival nem tudom hová, nem tudom meddig.

Ezt szóvá tettem, még tegnap, erre ma egész nap semmi hír felőle, és most is egyedül vagyok itthon.

A legjobb, ha ezt megbeszélitek még most, bár nem tudom mióta jártok. Én sokáig nem tettem szóvá, hogy ez engem zavar, most meg már késő..

2011. jún. 11. 22:09
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én tervezgetős vagyok, szeretem előre tudni mi hogy lesz és utálom ha miatta megszívom. Ugyanis ha előre kitalálta volna, akkor én is szerveztem volna programot barátnőimmel.

Nem szabályozom, mehet ahova akar. Csak tudni akarom hol járt. Szerintem ez érthető.

2011. jún. 11. 22:21
 13/13 anonim ***** válasza:

Ő ilyen.

Vagy elfogadod és te is önállóbb életet élsz, nem számolsz be neki, mikor hova mész, kialakítasz saját társaságot, te is eljárkálsz szó nélkül a barátaiddal,

vagy elfogadod a helyzetet és ülsz otthon, mint a kopott gyöngy,

vagy ha ez a helyzet nem felel meg, dobod a pasit és keresel egy olyat, akivel hasonlóak az igényeid, mert két ennyire különböző ember nehezen alakíthat ki olyan kapcsolatot, ahol mindkét fél elégedett és boldog, akármekkora is a szerelem az elején.

2011. jún. 11. 22:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!