Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akarhat komoly kapcsolatot?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akarhat komoly kapcsolatot? Beszéljek vele? Egyáltalán mi volt ez?

Figyelt kérdés

Lehet picit hosszú lesz, előre is bocsánat.

Úgy néz ki a történetem, hogy van barátom lassan 2 éve. Ő 18, Én 16 éves. Elég sokszor volt már, hogy szakítunk, de végül mindig együtt maradtunk. Utoljára januárban mondtunk majdnem búcsút, de végül nem, mert még mindig összeköt minket valami. Ez a valami pedig az idő. Volt, hogy elhanyagolt, nem is beszéltünk szinte és a szeretlek szó sem hangzott el kb. 3 hónapig, pedig azelőtt mindennapos volt.

Tudom nem szép, de mikor nem foglalkozott velem, én más karjaiba menekültem. A baj ott kezdődött mikor beleszerettem a másikba. Mindegy annak vége lett nagy nehezen, kiderült a srác nem akar semmi komolyat csak játszani, végül a barátommal maradtam.

Most megint elhanyagol. Úgy néz ki, hogy szakítunk. Megint kezdődik minden előröl, de nem akarom, hogy a történelem ismételje önmagát. Képbe jött egy osztálytárs, oké tudom, házi nyúlra nem lövünk, de megtörtént. Csak úgy kialakult valami, ami több mint barátság. Együtt megyünk suliba, suliból haza, egy padban ülünk, szinte mindent együtt csinálunk. 2hete nála aludtam, nem történt semmi. (rendszerint találkozunk sulin kívül is) Tegnap átmentem hozzá egész nap náluk voltunk, filmeztünk. Már egy ideje csinálunk olyat, hogy végignyaljuk egymás arcát csak poénból, néha párhuzamosan, párszor összeakadt a nyelvünk. Megtanítottam milyen mikor valakit „felfújnak”. Aztán egyszer csak csókolóztunk. Csak úgy megtörtént. Mikor hazamentem, este kikísért a buszmegállóig, és mikor jött a busz a szokásos 3puszi helyett kaptam egy csókot elköszönésképpen. Eléggé meglepődtem, volt valami a tekintetében, valami mély, mintha mondana valamit, de nem, mert mennem kell.

Tudja, hogy van barátom, de mégis történt, ami történt. Kezdem megkedvelni, de ennek nem így kéne lennie. Beszéljek vele? hogyan kezdjek neki? Egyáltalán mi tévő legyek? Előre is köszönöm a válaszokat.

2009. márc. 21. 10:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Már ne haragudj, de ez a házi nyúlra nem lövünk egy baromság.

Egyébként meg hajrá, szerintem

2009. márc. 21. 10:34
 2/3 anonim ***** válasza:
bocsi,de engem ez a mondtat fogott meg,h végignyaljuk egymást arcát,huu,még olyat nem cinsáltam,mi a jo abba?? maguymeg sztemis hajrá,mert nasgyon ugy néz ki,h akivel régebb óta együtt vagy az ilyen se veled se náélküled kapcsolat és az nem okés.ismerkedj ezzel a sráccal;)
2009. márc. 21. 11:08
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, akkor azt hiszem hajrá a srácnak :)

2. válaszolónak az egymás arcát végignyaljuk.. még egy baráti társaságban "tanították" nekünk és így megmaradt.. picit morbidnak hangzik tudom, de ilyet is kellett :$ :D

2009. márc. 22. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!