Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Martinka000 kérdése:
Most szeret vagy nem? (Több lennt)
Figyelt kérdés
A helyzet, hogy van egy csaj akiért 9 hónapja kaparok. Tegnap ilyet mondott:"Szeretlek mint barát, de sokat gondolok rád, és attól félek, ha összejövünk és valamikor szakítunk, akkor csinálsz vlami hülyeséget magaddal."
A csajnak van barátja, de nem tudom, hogy szeret-e engem! Szerintetek ez mi?
2011. jún. 11. 17:17
1/4 anonim válasza:
ez az,hogy a lány elöre látja már,hogy belölletek nem lehet egy pár.Nem tudom mit láthatott meg benned,de kb valamilyen élni nem akarok,depressziós formádat,és ezért fél,hogy ha nem müködne,ki csinálnál masgaddal valamit.Én alaptalanul nem mondanák ilyet,szerintem más lány sem.
2/4 anonim válasza:
Tetszel neki, de attól fél hogy a megszállottja lettél a hosszú rajongás alatt és ha egyszer szakítanátok akkor valami idegbeteg pszichopata lenne belőled emiatt, aztán majd terrorizálnád őt és tönkretennéd az életét.
3/4 anonim válasza:
Ez azt jelenti hogy csak baratkent tekint rad es nem akar ennel tobbet. Allj le a kaparassal, ha nem akarod tonkretenni a meglevo baratsagot.
4/4 anonim válasza:
Tetszel neki meg szeret téged, de ez nem szerelem! Ha enyire szereted akkor hajts rá jobban, de ne ő legyen a fő célpontod, fűzögesd bókolj neki bulizatok megilyenek! De ha 9 hónap alat nem jött ösze akkor nem tudom... én nem adnám fel, de mindenki saját maga dönti el hogy hogyan irányítja az életét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!