Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy fiú humoros, az fel tudja váltani a kinézetet?
Figyelt kérdés
2011. jún. 11. 14:05
11/14 anonim válasza:
Igen.. miért hiszi manapság minden srác azt, hogyha nem úgy néz ki mint "azok a pasik a TV-ben", akkor nem is néz ki jól... biztosan nem vag csúnya! ( És a kérdésedre válaszolva igen, az én pasim se pont egy ideál.. de legalább szeret!
12/14 anonim válasza:
Nálam alapvető dolog a humorérzék, és igen, fel tudja váltani a külsőt. Ehhez viszont társuljon némi komolyság is, a szélsőségesség nem igazán jó.
13/14 anonim válasza:
Attól függ, h mi a bajod a kinézeteddel. Ha mit tudom én, alacsony vagy, akk igen, mert arról nem igazán tehetsz. Viszont ha szimplán kövér vagy, akk nem, mert az ellen Te is tudsz tenni ;)
14/14 anonim válasza:
nekem egy elég csúnyácska fiú tetszik... hogy miért? mert mindig feltud vidítani, vicces és egyszerűen imádom:) magabiztos, van önbizalma, nem visszahúzódó és nincs kisebbségi komplexusa a kinézete miatt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!