Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem mernek az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mernek az emberek váltani ha nem érzik jól magukat?

Figyelt kérdés
Sok olyan ember van(én is ilyen vagyok egy ideig), h. nem mer kilépni egy kapcsolatból,pedig nem érzi töképetesnek, vannak hibák,de úgy van vele h. jó-jó igaz jó lenne ha ez nem így lenne vagy ez -az hiányzik a kapcsolatból,de emiatt nem szakítok az illetővel,mert volt már ennél rosszabb is.Tudom nehéz az igazit megtalálni,de ennyire függünk a másiktól h.képtelenek vagyunk egyedül boldogok lenni vagy teljesnek érezni magunkat?
2010. aug. 27. 14:47
 1/3 anonim ***** válasza:
2 dologtól félünk nagyon mi emberek: a magánytól és a változásoktól, így gyakran választjuk inkább a biztos rosszat a bizonytalan, esetleg jó helyett. Amikor szakítani kéne, ez a két nehézség összegződik.
2010. aug. 27. 14:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Félnek a változástól, nem akarnak egyedül maradni. Nagy szerepet játszik ebben a megszokás is. Tartanak attól, hogy a szakítás után teljes mértékben megromlik a viszonyuk. Reménykednek a változásban. Félnek attól, hogy ennél még lehet rosszabb is egy másik kapcsolatban, mert ugye soha nem tudja az ember mit hoz a jövő. Nem akarják megbántani az illetőt. Rengeteg oka lehet :)
2010. aug. 27. 14:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Lusták, és valamiért többre becsülik, ha egy rossz kapcsolatban néha-néha kedves velük a párjuk, vagy egyszerűen csak nem tapló, mint azt, aki tényleg odaadóan szeretné.

Mert marhára kényelmes nyavíkolni, ahelyett, hogy lépne az ember.

Tökéletes kapcsolat hogy létezik-e, megoszlanak a vélemények, én azt mondom, teljesen tökéletes kapcsolat nincs. Olyan viszont van, ahol a problémákat meg lehet oldani. Akkor jön a gond, amikor ez már nem megy. Akkor általában a csaj mindig hagyja megalázni, kihasználni magát. Miért? Magam sem tudom, elvileg mert fél a magánytól, fél, hogy nem talál jobbat, aki jobban szeretné. De ezt olyan csajoktól is hallottam már, akiket szabályosan kihasznált, néha meg is csalt a pasijuk, az a pasijuk, aki napnál is világosabban csak kényelemből volt mellettük. Kényelmes, hogy van, akit kihasználnak. Na most fél a csaj a magánytól? Miért, egy h*lye g*ciláda mellett jobb? Fél, hogy nem talál olyat, aki jobban szereti? Hát amikor már a pasi mindent megtesz, hogy lerázza a csajt, amikor csak d*gni kell neki a csaj, nem hiszem, hogy nehéz lenne olyan pasit találni, aki jobban szereti.

Én gondolkodtam ezen a kérdésen, bár az engem jobban foglalkoztat, hogy miért mindig azt becsülik meg, akit nem kéne? És akit kéne, azt meg nem?

2010. aug. 27. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!