Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek szeretőként? Mennyi a 'várakozási' idő?
Figyu!Ha erre hivatkozik hogy közös ház ,közös hitel akkor ezt akár életetek végéig elhúzhatja mert egy ház és 20 milla az nem kis pénz...
1hónapi ismeretség Nálam nagyon karcsú hogy megbízzak valakiben!!!Szerintem csak mérlegeld a lehetőségeidet és tartsad nyitva a kiskapukat!
Én megbízom magamban!Tehát már van egy megbízható pasi! :)
Amúgy a nőkben sem egyszerűbb megbízni! :)
Magamban én is megbízom 100%-ig:)!
Természetesen vannak megbízható férfiak. Szerencsére vannak kivételek:)!
00:10-kor írtam...
Nekem sem ígért semmit a lány. Lehet, hogy ha nem erőltetem a témát, hanem türelmesebb vagyok, akkor másként alalkult volna. De már fiatal 20-on évesen sem tudtam várni a bizonytalanra.
Mostanában is jártam úgy, hogy felejtési problémái voltak a lánynak. Várjak rá. OK, 2 hét. Letelt az idő, mentem ismerkedni. Ha várni kell, akkor már egyoldalú a kapcsolat. Nekem ez nem megy. De tény, hogy 1 hónap után nehéz meglépni a másik elhagyását.
35/F
Igazad van! Tényleg nehéz várni a bizonytalanra. Pláne, én elég türelmetlen nő vagyok, de most valamiért sikerül 'türelmesnek' lennem. Még kb. 1 hónapot adok a dolognak. Addig gondolom talán megoldódik magától a dolog. Ha nem, akkor lépek én! Mindent túl lehet élni:)!
Úgy tűnik, hogy 35 évesen(én is annyi vagyok) ugyanúgy vágyik mindenki a szeretetre, és szeretet adására. Teljesen mindegy, hogy ki mennyi idős, ez nem korfüggő. Ilyenkor is tudunk ballépéseket tenni, még ha azt akkor nem is látjuk be...(ezt csak azért írtam le, mert annyian kérdezgetnek itt olyan dolgokat, amire azt hiszik, hogy 'idősebb' korban sokkal könnyebben megy. Hát nem:)!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!