Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek szeretőként? Mennyi a 'várakozási' idő?

Figyelt kérdés
Összeismerkedtem véletlenül egy férfival (36éves) majdnem 1 hónapja, akivel első látásra egymásba habarodtunk. Neki van egy 47 éves barátnője 5 éve, akivel közös a házuk, és a hitelük is. Közös gyerekük nincs, de már nem is lehet. Valamint a srác nem is tudja elképzelni az életét a nővel, mivel ő családot akar. (nem gondolkodott időben ezen) Értem 'odavan', szinte minden reggel, délután jön (kivéve hétvégén), telefonon hív napi 10x, tehát érezteti, hogy érdeklem. Nem ígér szinte semmit, mert csak annyit mond, hogy megoldja, de ne siessünk. Bízzak benne! Próbálok bízni, mert tényleg érezteti, hogy kellek neki, fontos vagyok számára. Hihetetlenül boldogok vagyunk, amikor együtt lehetünk. De még alig ismerjük egymást. De, nem vagyok már fiatal (36), és nem most jöttem a falvédőről. Viszont valamiért az van bennem, hogy nem véletlen amiért mi találkoztunk! Szerintetek van egy bizonyos idő, amíg érdemes várni az Ő lépésére? Láttok benne fantáziát? Én látok ugyan, de...Még sosem voltam szerető, ezért érdekel a véleményetek!
2011. jún. 10. 22:07
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólást! Én is úgy terveztem, hogy még kb. 1-2 hónapot várok, de többet semmiképpen sem! Hiszen ha annyi idő nem elég neki lépni, akkor több sem lesz elég..Itt annyi a jó, hogy nincs felesége, sem gyereke. Csak közös ház, közös hitel (12millió 20 évre:(). De ettől tényleg meg lehet szabadulni, ha tényleg csak ez az ok...
2011. jún. 11. 00:40
 22/27 anonim ***** válasza:

Figyu!Ha erre hivatkozik hogy közös ház ,közös hitel akkor ezt akár életetek végéig elhúzhatja mert egy ház és 20 milla az nem kis pénz...

1hónapi ismeretség Nálam nagyon karcsú hogy megbízzak valakiben!!!Szerintem csak mérlegeld a lehetőségeidet és tartsad nyitva a kiskapukat!

2011. jún. 11. 11:04
 23/27 A kérdező kommentje:
Köszi! Bár az az igazság, hogy nem hivatkozik semmire, tehát nem ígérget fűt-fát. Csak arra kért, hogy bízzak benne. De tudod, egy pasiban megbízni:)? 1 hónap után tényleg nem igazán lehet, vagy nem feltétlenül érdemes. Próbálom lazán venni, és majd lesz valahogy. De a szemem megpróbálom nyitva tartani...
2011. jún. 11. 11:46
 24/27 anonim ***** válasza:

Én megbízom magamban!Tehát már van egy megbízható pasi! :)

Amúgy a nőkben sem egyszerűbb megbízni! :)

2011. jún. 11. 12:02
 25/27 A kérdező kommentje:

Magamban én is megbízom 100%-ig:)!

Természetesen vannak megbízható férfiak. Szerencsére vannak kivételek:)!

2011. jún. 11. 12:05
 26/27 anonim ***** válasza:

00:10-kor írtam...

Nekem sem ígért semmit a lány. Lehet, hogy ha nem erőltetem a témát, hanem türelmesebb vagyok, akkor másként alalkult volna. De már fiatal 20-on évesen sem tudtam várni a bizonytalanra.

Mostanában is jártam úgy, hogy felejtési problémái voltak a lánynak. Várjak rá. OK, 2 hét. Letelt az idő, mentem ismerkedni. Ha várni kell, akkor már egyoldalú a kapcsolat. Nekem ez nem megy. De tény, hogy 1 hónap után nehéz meglépni a másik elhagyását.

35/F

2011. jún. 11. 12:12
 27/27 A kérdező kommentje:

Igazad van! Tényleg nehéz várni a bizonytalanra. Pláne, én elég türelmetlen nő vagyok, de most valamiért sikerül 'türelmesnek' lennem. Még kb. 1 hónapot adok a dolognak. Addig gondolom talán megoldódik magától a dolog. Ha nem, akkor lépek én! Mindent túl lehet élni:)!

Úgy tűnik, hogy 35 évesen(én is annyi vagyok) ugyanúgy vágyik mindenki a szeretetre, és szeretet adására. Teljesen mindegy, hogy ki mennyi idős, ez nem korfüggő. Ilyenkor is tudunk ballépéseket tenni, még ha azt akkor nem is látjuk be...(ezt csak azért írtam le, mert annyian kérdezgetnek itt olyan dolgokat, amire azt hiszik, hogy 'idősebb' korban sokkal könnyebben megy. Hát nem:)!)

2011. jún. 11. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!