Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek szeretőként? Mennyi a 'várakozási' idő?
HA várni akarsz akkor 1 évnél többet ne várj!
Elég friss a dolog és lehet hogy ős is fél talán a csalódástól.(csak hogy a pasi mellett is érveljek).Közös házat hitelt az a legkisebb gond mert vagy eladják és fifty-fifty vagy valamelyik kifizeti amásikat ehhez viszont sok pénz kell.1hónap alatt leánykérés is volt?Uhh...Mi volt a reakciód?Mármint ilyen helyzetben ilyen korán erre mit lehet mondani?mennyire volt ez komoly felőle(mert ez végülis lépésnek számít)korai lépésnek....
Viszont felhívom a figyelmedet hogy legyél körültekintő figyeld az apróbb jeleket!Vigyázz ,mert a pénz miatt nem csak a nők házasodnak!Szóval néha érdemes józanul is gondolkodni!Nem szabad semmit sem elsietni és soha ne bízz meg senkiben!
Üdv!
Részvétem Édesapád miatt!!!
Most viszont azt a választ írtad le ami a legkorektebb a világon!De az a helyzet hogy ez már nem mindenki igy csinálja... :(
Tényleg sajnálom, hogy Apuddal ez történt! És köszönöm, hogy most tényleg olyan választ adtál, ami hasznos lehet!
Hidd el, hogy annyira nem vagyok büszke arra, hogy vele vagyok (a barátnője miatt), de annyira boldogok vagyunk, amikor együtt lehetünk, hogy nagyon nehéz lépni...Pedig az eszemmel tényleg tudom, hogy ez nem jó így. Hiszen meg is őrűlnék, ha velem ezt tennék fordítva...
Én az első pár hónapban Én sem törődtem a tényekkelel ,de ahogy telt az idő, egyre jobban belegondoltam hogy az életem értelme minden este miért más mellett alszik el és miért osztja meg mással azt mit Velem is megoszt(jó volt időszaka amikor tartotta magát ,de ez sem tartott örökké).
Kényes a dolog amibe belementél!Remélem azért sikerül megoldanod hogy mindenkinek jó legyen!
Üdv!
1 évet? Annyit tuti nem várok senkire!!:) Van eszem is, bár most lehet nem úgy tűnik...:) És soha nem szoktam bízni pasikban, leginkább csak magamban. De valahol mégis egy kapcsolatnak az alapja a bizalom...De mivel nem voltam ilyen helyzetben sosem, ezért nem tudom, hogy itt mit tekintsek bizalomnak...Ezért is kértem a hozzászólásokat. Hátha sikerül eldöntenem, hogy a szívemre, vagy az eszemre hallgassak... Azt mondják az okosok, hogy párkapcsolatban jobb, ha a szívére hallgat az ember. Na ebben nem vagyok annyira biztos..
Igen, azt írtam, hogy ugyan megkérte a kezem, de viccesen. Ez a megismerkedésünk napján volt, ezért a reakcióm nekem is viccesen az volt, hogy igen, miért ne? De tényleg azóta is semmit nem lankadt a figyelme felém. Az idő majd mindent eldönt!
Hát igen majd az idő eldönti ,hogy merre kell menni!
Még túl friss hogy komyolan vegyétek a kapcsolatot!!!De ha idővel látod hogy nem haladtok semilyen irányba akkor lépni kell.
Én is voltam szerető. Hiába voltam én a nagy szerelme (és viszont), eszébe nem jutott elválni. Kb. 2 hónap után kérdeztem, hogy merre tovább. 2 hónapon keresztül nem tudott rá válaszolni. Boldog voltam, mikor azt mondta, hogy vége.
Nem érdemes többet várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!