Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más párok szoktak bunyózni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más párok szoktak bunyózni?

Figyelt kérdés

Barátom edző és amúgy is sokat sportol, egy igencsak agresszív önvédelmi sportot, én egy másik harcművészetet tanulok, szóval mi elég gyakran összeverekszünk, de már már komolyan. Nagy sérülés sosincs belőle, maximum pár folt, de barátaim azt hiszik nem vagyunk normálisak. Én szeretem, hogy lehet gyűrni, mert bírja, és általában ő győz, szóval nekem ez valahogy tök jó férfiasnak állítja be...

Az érdekel, hogy mások szoktak bunyózni a párjukkal, vagy ez tényleg fura köztünk?

20L / 24F

2011. jún. 9. 23:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyedi az biztos:D
2011. jún. 9. 23:09
 2/11 anonim ***** válasza:
69%
az h néha egymáson gyakoroltok az oké... de ha összevesztek és szétveritek egymást az nagyon nem oké XD
2011. jún. 9. 23:10
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
lol
2011. jún. 9. 23:10
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Az előző barátomnál volt ilyen. Igaz mi hülyülésből kezdtük, csak aztán nála kicsit elburjánzott a dolog.

Én meg meguntam.

Ő lehet azt hitte, hogy baromira élvezem, hogy naponta többször ütötte a vállamat meg a combomat, de én nem. És eljött az ideje, hogy agresszívan és komolyan vissza üssek.

Azóta nem díjazom, ha valaki így poénkodik.

2011. jún. 9. 23:13
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

XDDD

mi soha nem csináltunk ilyet, max játékból "birkózás" vis attól elég messze áll :D

2011. jún. 9. 23:14
 6/11 anonim ***** válasza:
77%
Mi is szoktunk "bunyozni",de nalunk csak gyerekes bunyozas, amiben nincsenek eros utesek es altalaba csikladozasba megy at. :)))) en L30 parom F29. Ja es mar 2.5 eve lakunk egyutt. :)
2011. jún. 9. 23:18
 7/11 anonim ***** válasza:
71%
mi is szoktunk "bunyózni" de mi az ágyba..és ha le tudom győzni akk az van amit én mondok.:D
2011. jún. 9. 23:25
 8/11 anonim ***** válasza:

Hallottam már ilyesmit ,de nem gondoltam hogy van ilyen. Én egy barátnőmmel se csináltam sose ilyet.

19/F

2011. jún. 10. 01:07
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, normálisak vagytok :D

20L/21F, mindketten kevert harcművészetet űzünk :D

(u.i.: mi néha még fakarddal is "edzünk", bár abból mindig csak röhögés van, főleg, ha rosszul védek és eltalál, én halálravált fejjel nézek rá, és az arca.... :D:D:D:D:D)

2011. jún. 10. 02:18
 10/11 anonim válasza:
100%
A párommal mi évekig játszottuk ugyanezt :)
2011. jún. 10. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!