Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mennyire kell nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire kell nektek időnként gondolkodási idő, szünet?

Figyelt kérdés
Nem tudjátok, hogy hogy legyen: Haldokló kapcsolatnak véget vessetek, az ujat várassátok, vagy legyen minden a régiben? Megoldás, eszköz szokott lenni nektek ilyen "kommunikációs" szünet a felé akivel kapcsolatban bizonytalanok vagytok h mit akartok vele? Barátnak továbbra is, vagy párnak?
2009. márc. 20. 16:54
 1/5 anonim ***** válasza:
ha két pasi között vacilálnék elég komolyan, hát én egy darabig egyikkel sem beszélnék és nem is találkoznék velük. Az alatt az idő alatt eldől kihez vonzódom és ki hiányzik jobban!
2009. márc. 20. 16:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor most már lehet h értegetem, h mér van ez. Se beszélni, msn-en se, se élőben se akar. viszont mikor összefutottunk suliban ugyanugy nézett és mosolygott mint azelőtt mielőtt "helyzet" alakult ki, és aranyosan érdeklődött erről arról. mondta is h nincs baja velem, csak.... és kibökte "nem tudja mit reagáljon" Pedig "nagyok" vagyunk már, ő 19 én 20
2009. márc. 20. 17:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Én egy saját példát mondanék. A barátom borzasztóan ragaszkodott hozzám még akkor is mikor nálam már kihűlt ez az egész. Én kértem úgymond gondolkodási időt, s a lelkére kötöttem h ne hívjon ne írjon, ne keressen! Ennek az volt az oka, hogy én tudtam, hogy semmit nem akarok tőle a két hét gondolkozási idő után. Ezzel a két héttel őt akartam felkészíteni arra, hogy nem lesz folytatás...

Ez az én oldalam, de azt hiszem ennek a gondolkozási időnek több oka is lehet.

2009. márc. 20. 17:45
 4/5 anonim ***** válasza:

A gondolkodási idő egy nagy baromság....azért van mert nem birják kinyögni akkor hogy dobnak inkább kitalálnak ilyen hülyeséget. Volt már benne részem többet nem lesz ilyen az biztos.

Előző válaszolónak meg, nekem is ilyen volt csak én voltam a férfi szereplő a történetben.

2009. márc. 20. 19:19
 5/5 anonim ***** válasza:

"Ezzel a két héttel őt akartam felkészíteni arra, hogy nem lesz folytatás... "

Hogy mi van? Ez mégis mire jó? Ha tudod, hogy szakítani akarsz, akkor miért nem mondod meg a szemébe azonnal? Miért jobb kétségek között tartani két hétig? Ez aljasság. Lehet, hogy abban a 2 hétben találkozik egy másik lánnyal, akivel kialakulhatna valami, de ennek esélye sincs, mert épp várakozik a "szerelmére", így elküldi a "jelentkezőt". (Feltételezem a hűséget, szerintem ez természetes.)

2009. márc. 21. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!