Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyeljem le neki ezt a "kis" bakit? Hagyjam hogy jóvá tegye?
2 éve vagyunk együtt, kezdetben óriási nagy szerelem volt, minden tökéletesen működött. Fél éve hogy elkezdtem dolgozni, ebből adódóan heti 1 max 2 napom van ami szabad.
Az elmúlt 3 hétben vettem észre hogy a párom máshogy viselkedik velem, már nem olyan mint régen. Nem kellett nagy ész hozzá hogy rájöjjek egy csaj van a dologban. Engem elkezdett hanyagolni csakhogy tudjon a csajjal telefonálni SMS-ezni. Kiderült hogy találkoztak 3szor ahol a párom bepróbálkozott a csaj meg hárított majd ez megfordult és mondta neki a párom hogy én vagyok neki akkor hagyják abba ezt az egészet mire a csaj bepipult és fenyegetőzni kezdett és hergelte őt. A pasim vett neki ajándékot, feltöltötte a telefon kártyáját stb. de összevesztek és a párom ekkor vallott be mindent. Mondta hogy sajnálja de folyton egyedül volt és unatkozott és hogy szeretné elfelejteni azt hogy majdnem hülyeséget csinált és hogy új életet kezd és hogy velem, persze csak akkor hogyha hagyom és hogyha megtudok neki bocsájtani.
Bizalmat csak egyszer adok, és csak egyszer kapok...ha te mégis megbocsátasz neki, ne csodálkozz ha még cifrábbat is megtesz majd.
28/f
Ha ennyit nem bír ki a kapcsolatotok akkor annak már lőttek.
Valaki fél évig várta a barátnőjét haza, úgy, hogy nem más csajjal foglalta el magát. És megvárta. Nem lehetetlen.
Én nem adnék neki esélyt. Nem értékeli a kapcsolatotok eléggé.
Ugyan mar nem kell feladni csak egy kis több törődést igényel a pasi,én is voltam ilyen helyzetben hogy mindig fáradt volt és nem volt kedve hozzam,meg értetem de nagyon rosszul esett hogy nincs időnk egymásra.
Párkapcsolatban voltam mégis magányosnak ereztem magam.
De hosszas beszélgetés után elhatároztuk hogy össze költözünk,így legalább én tudok segíteni neki itthon,este hozza bújni meg ha nincs is feltétlenül szex,de az is sokat számít.
Plusz ott van a rengetek közös ebéd,vacsora stb.
Most nem azt mondom hogy költözzetek össze,csak azt hogy próbáld megérteni
Már bocsánat, de most senki sem olvasta végig a kérdést?
Lehetősége lett volna. Könyörögtek neki. Mégse tette meg.
Amikor igazán számított, hogy hogyan viselkedik, a párod az elmondásod alapján helyesen döntött. Nem mondom, hogy ki kéne tüntetni, mert nem szép, amit csinált... De szerintem pont azt bizonyította be, hogy megéri benne megbíznod.
Remélem elgondolkozol azon, amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!