Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valaki, akivel megbeszélhetném a problémámat? (20-tól felfelé)
Nem tudom, hogy most én vagyok a hisztis, vagy csak simán hülye vagyok, hogy ezt eltűröm...de már nem tudom magamban tartani.
Fiú vagy lány, az mindegy (legalább 2oldalról is meg tudom érteni, hogy mi van).
20 felettiektől várnék választ, a gondomat privátban osztanám meg.
Nem kértem privit de azért itt olvasgattam...
Ha van egy probléma amit a pasidat nem érdekli és szakítani sem akar...
Szerintem Téged kihasználnak,nem vagy másra jó csak bizonyos dolgokra és kész...Dobjad a csávót!!!És ne a szívedre hallgass hanem az eszedre mert a szíved becsaphat!!!!
Nekem nyugodtan megírhatod a problémádat,ha tudok szívesen segítek.Van benne gyakorlatom egyébként,mostanába annyi lelki problémás ember panaszkodását hagattam,hogy biztos tudok neked is tanácsot adni.
Ha majd ráérsz írj,kíváncsian várom.
Igen, alkalmazkodás...persze nem tudsz semmit, de máris a férfitársadat véded.
Bocsánat mindenkitől, (bár valaki belépett a nevemben, és az utolsó hozzászólásomat nem én írtam, ezért nem válaszoltam), de köszönöm a segítőkész e-maileket, már tárgytalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!