Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van valaki, akivel megbeszélhe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valaki, akivel megbeszélhetném a problémámat? (20-tól felfelé)

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy most én vagyok a hisztis, vagy csak simán hülye vagyok, hogy ezt eltűröm...de már nem tudom magamban tartani.

Fiú vagy lány, az mindegy (legalább 2oldalról is meg tudom érteni, hogy mi van).

20 felettiektől várnék választ, a gondomat privátban osztanám meg.

2011. jún. 8. 23:10
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
már válaszoltam is...:)sok sikert!!!
2011. jún. 8. 23:53
 12/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítőkészséget.

Amit leírtam, az csak pár kiragadott eset, ami a legjobban bánt és hirtelen eszembe jutott, aki válaszol (és érdekli) további történéseket is leírok.:)

2011. jún. 8. 23:59
 13/28 anonim ***** válasza:
ment valasz
2011. jún. 9. 00:13
 14/28 anonim ***** válasza:
én így látatlanban is megmondom h hisztis vagy majd mindenki azért fog kucsorogni h ó oszd meg velünk a hisztidet pfff persze
2011. jún. 9. 00:27
 15/28 domani1325 válasza:
21/L VAGYOK,nekem is 6 éves kapcsolatom van, egy éve lakunk együtt, nyugodtan írhatsz.
2011. jún. 9. 07:56
 16/28 anonim ***** válasza:

Nekem is megírhatod és válaszolok is.

20+

2011. jún. 9. 09:32
 17/28 anonim ***** válasza:

Én is szívesen meghallgatlak!

25/l

2011. jún. 9. 09:57
 18/28 Anders ***** válasza:
Uhh ha már ismeretlenekkel osztod meg a gondjaidat, nem a pasiddal akkor itt már rég rossz minden...
2011. jún. 11. 22:12
 19/28 A kérdező kommentje:

Anders:

Ha pasimat nem érdekli a problémám, csak megkérdezhetem itt.Vagy nem?Ez nem kérdezős oldal?

Ha nem tetszik a kérdésem, nem kell kommentet írni, ennyi...sőt, nem értem, ezzel a válasszal minek vesződtél...

2011. jún. 14. 02:29
 20/28 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, ne sértődj meg... Épp erre utalt a kommentelő is, hogy a pasidat nem érdekli. De ha a pasidat nem érdekli a probléma, akkor az már "rég rossz", tehát a kapcsolatnak nem jósol túl sok jót.
2011. jún. 14. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!