Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy okos gondolat! Szerintetek?
Figyelt kérdés
"Egy pasi vagy nő addig nem gondolkodik a szakítás és visszakuncsorgás lehetőségéről míg nem érzi azt hogy bármikor visszajöhet, a párkapcsolatban mindkét félnek egyenlőnek kell lenni, nem szabad egyikőjüket a másik fölé helyezni"2011. jún. 8. 22:40
1/8 anonim válasza:
Az hát nekem szimpi ez a fele-fele duma.
Én is így gondolom nem uralkodik felettem én se uralkodok
felette attól mert együtt vagyunk valakivel legyen
meg a magánszféránk.
2/8 anonim válasza:
Szerintem soha nincs egyenlő párkapcsolat, legalábbis nekem még nem volt, és elképzelhetetlennek is tartom, az eddigi tapasztalataim alapján.
23/F
3/8 anonim válasza:
Ez az egyenlőség szép gondolat, de gyakorlatban szinte megvalósíthatatlan.
4/8 A kérdező kommentje:
Az egyenlőséget úgy értettem, hogy ne legyen meg egyik félben sem az a beteges gondolat hogy a másik sokkal többet ér az ő emberi mivoltjánál. Ne érezzük a másik embert felsőbbrendűnek, csak egyenrangúnak max...
2011. jún. 8. 22:56
5/8 anonim válasza:
Értettem, hogy mire gondolsz, de ez szerintem megvalósíthatatlan. Egyikük úgyis alsóbb- vagy felsőbbrendűnek fogja érezni magát, mégha minimális is a különbség.
6/8 anonim válasza:
Aki a saját párkapcsolatában nem érzi az egyenlőséget, annak ideje lenne tovább keresgélnie. Mit vártok egy olyan kapcsolattól, ahol valamelyik fél alárendelt szerepben van? Őt akarjátok házastársatoknak, tőle akartok gyereket? Értelmetlen olyan mellett időt tölteni, aki nem illik igazán hozzátok..
7/8 anonim válasza:
Én még nem gondolkodok házasságban, és mivel egyszer nagyon pofára estem, azóta az olyan kapcsolatokban érzem jól magam, ahol nem én vagyok az alárendelt. És erre tudatosan figyelek is.
8/8 anonim válasza:
Én is próbálom ezt az egyenlőséget megteremteni. Bár én sokszor a páromat magam elé helyezem. De sokszor ő is így van ezzel. Úgyhogy még egálban vagyunk. Szerintem az nem baj ha néha önzetlenek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!