Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idős korukra érnek már meg a fiúk annyira, hogy ne csak a feneke, és a mellei számítsanak egy lányon?
Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 20:59
1/18 anonim válasza:
Mennyi idős korukra érnek meg az ilyen kérdéseket feltevők, hogy nem kéne általánosítani?
Valaki 16 évesen már komoly, valaki meg 27 évesen is gyerekes. Semmi nincs korhoz kötve.
2/18 A kérdező kommentje:
Pontosítok. tpTi hogy tapasztaltátok a fiúk többségénél?
2011. jún. 8. 21:03
3/18 B.angel válasza:
Így van! Igaza van az első hozzászólónak. A páromat 21 évesen nem érdekli az ilyesmi. De láttam már 30 éves pasit, akit viszont még érdekelt.
4/18 anonim válasza:
Soha. Ők erre vannak programozva, sajnálom.
5/18 anonim válasza:
szerintem se korhoz kötött én 15 vagyok jelenleg és most kezdtem el pár hete járni 1 lánnyal és nem az jár a fejembe h jujj holnap megdöngetem hanem az h dejó holnap ismét látom...le bu-zizhattok de le-szarom:PxD
6/18 anonim válasza:
áhhh
nagyfaterom még most is megnézi a csajokat az utcán...milyen jó a segge milyen csinos stb...mindig meg is jegyzi h bárcsak fiatalabb lehetnék....
7/18 anonim válasza:
Az én környezetemben csak egyetlen olyan fiú van, aki tényleg jobban értékeli az érzelmeket, mint a testiséget. Személy szerint én meg soha nem ragadtam le a fizikai megjelenésnél, én ettől mindig is tovább láttam. Minek után én úgy gondolom, hogy az ember igaz valója a lélek, ezért mindig arra koncentrálok. Sokkal jobban becsülöm, ha egy lánynak tiszta lelke van, mint tökéletes teste. S mindezt 16 évesen, tehát a kor valóban mit sem számít.
8/18 anonim válasza:
én mindig is csak szerelemre vágytam :)
teljesen változó, nem korfüggő..
9/18 B.angel válasza:
Daain, ha igazat írtál, akkor csak kívánni tudom, hogy maradj ilyen, amilyen most vagy! Mert biztos, hogy a legtöbb értelmes lány ilyen fiút akar majd magának! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!