Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen korban még mindig piszkálódással?
Vagy csak szimplán gyökér és szívatni akar.
Nálam volt egy srác aki folyton beszólogatott (de őt tudtam h szívat és a szája az jó nagy), mondtam neki:
"Ha tetszem udvarolj, de egyébként segítek, megkönnyítem a dolgod, van barátom szval nem érdekelsz!" Azóta már köszönni is csak akkor mer ha én ráköszönök. :D
A barátom pedig egy időben mindig azzal szívatott (még általános 8. mikor nyalókáztunk a csajokkal, hogy az övét is így kell majd), neki mondtam, hogy azt előbb ki kell érdemelni sok sok udvarlással. Levörösödött, és kb, két hétig került, majd összeszedte a bátorságát és elhívott randira. 3,5 fél évesek voltunk júni. 4-én.
Amúgy ha a haverok lányok, fiúk) előtt csinálja, és nevetnek akkor csak ezzel akar menő lenni.
Ha kettőtök közt is ezt csinálja, az egértelműen egy kifinomulatlan, de udvarlási szándékot jelez. Mondd neki, hogy a monstert inni szeretnéd, vele meg járni/barátkozni (amelyiket érzed), nem pedig kergetőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!