Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányoknál jó pont ha egy 18...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknál jó pont ha egy 18 éves fiúnak jogsija van vagy nem szempont?

Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 17:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

17:55-nél a pont!

Látszik hogy megszerezhető dolgok alapján döntöd el hogy értékes ember vagy-e vagy sem... Hát egy drága kocsi sokkal sokkal jobb pont mint egy kis kártya az biztos.

Mellesleg egyik korábbi sráccal értek egyet: aki a jogsid meg nem léte alapján ítélkezik feletted az csak szexre jó!

2011. jún. 8. 18:01
 12/18 anonim ***** válasza:
21%
18 évesen teherautóra is van jogsim...kicsit levagy maradva öcsi...GÁz...
2011. jún. 8. 18:04
 13/18 anonim ***** válasza:
61%

a csajomnak van jogsia nekem nincs ehez mit szólsz?xD

RATYI VAGYOK VAZZE

2011. jún. 8. 18:07
 14/18 anonim ***** válasza:
hogy utálom a s.ggfej kocsikat. ezek szerint barátnőm se lesz soha, de ha ezen múlik, nem bánom :D
2011. jún. 8. 18:29
 15/18 anonim ***** válasza:

nálam jó pont, de ezt csak most tudtam meg, amikor összejöttem egy 19 éves fiúval és nem volt jogsia..

17/L

2011. jún. 8. 18:46
 16/18 anonim ***** válasza:

Ha ez az egyetlen erényed és ezzel akarsz felvágni az már régen rossz. Van olyan csaj, akinél nem lehet apu kocsijával felvágni, a kis ribancoknak, akiknek pedig ez számít, szóba sem állnak veled, ha nincs minimum egy BMW-d.

Szóval k.rvára nem számít.

2011. jún. 8. 20:51
 17/18 anonim ***** válasza:
Én jobban örülök, ha nincs autója, mert volt olyan barátom, akivel kocsival mentünk mindenhová, és nem lehetett vele út közben beszélgetni, viccelődni, csikizni, csókolózni stb., mert az utat figyelte. Sokkal jobb vonatozni vagy buszozni, mert azon csak egymással kell törődnünk:) Így nálam abszolút nem plusz pont a kocsi vagy a jogsi.
2011. jún. 8. 21:15
 18/18 Anders ***** válasza:
BENZINNEL MEGY A KOCSI NEM JOGSIVAL:)
2011. jún. 11. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!