Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a táv kapcsolatrol?
Mi 8 évig úgy éltünk együtt,hogy soha 1 napot nem töltöttünk külön.Végül a sors úgy hozta,hogy 9 hónapig én itthon a párom külföldön volt,és a 9 hónap alatt csak egyszer tudott hazajönni 3 napra.Kemény időszak volt,és végül is dönteni kellett,Vagy kimegyek én is,vagy a párom jön haza végleg.Ennyi idő után már éreztük,hogy kezdünk eltávolodni egymástól,és nem akartuk..Így én kimentem.Azóta eltelt 3 év és nem töltöttem többé 1 éjszakát sem külön..
A távkapcsolat nagyon erősen próbára teszi az embereket.HA kitartanak akkor boldog évek várnak rá..De sokan nem tudnak kitartani ami érthető is...Nem mindenki képes távkapcsolatban élni.
Nem mindenki csal meg (ez gusztus dolga), de tény, hogy könnyű eltávolodni. Feltéve, hogy előtte intenzív volt a kapcsolat, sok találkozással, esetleg együttéléssel. Ebben az esetben természetesen nem hagynám el a páromat, csak azért, mert muszáj elválnunk, de nem igazán tudom elképzelni, hogy ne mennék vele (jönne velem), ha menni kéne. Egy jól működő kapcsolatban közös döntés, ki mit vállal be.
Neten vagy itt-ott frissen megismert emberrel nem mennék bele hónapokig tartó távkapcsolatba. Szerintem ez csak látszatkapcsolat, nem kell elköteleződni, de azt sem kell mondani, hogy "egyedül vagyok". A valódi megismerés viszont lehetetlen ilyen körülmények között.
én két éve élek távkapcsolatban és a neten is ismertük meg egymást.:) háromhavonta találkozunk, mikor szünet van. és valahogy sosem unjuk meg egymást inkább csak fokozódik a szeretet.:)
L/17
Távkapcsolat? :)
Netes ismerkedés, 1 hónap után külföldre kellett utaznom. Ez min. 1 évre szól, viszont a kedvesemmel tovább tervezzük. Nagyon hamar szerettük meg egymást, és nem az a gyújtós-feeling... Nem számít az idő, hogy mióta van együtt két ember, ha kapásból egymásra találnak, szavaikban, közlendőjükben, gondolataikban. No meg az ágyban. ;) Persze az első 2-3 hét pokoli nehéz, de ma már van msn, skype, facebook, és még sok más.
:)
Csak kitartás és bizalom kell.
Meg az, hogy az ember leánya ne gondolkozzon hülyeségeken sok100 km-re a kedvesétől........................................................................... Hehe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!