Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a táv kapcsolatrol?
Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 15:33
2/21 anonim válasza:
szar dolog
sok éves kapcsolatban pár hónapig elviselhető,de egyénként nincs értelme
3/21 anonim válasza:
Nem hiszek benne, hosszu tavon nem mukodik.
4/21 anonim válasza:
Én ezt a heti két találkozást is nehezen viselem , rá is megy a kapcsolat,tehát a jövőben sem leszek a távkapcsolat híve...
5/21 anonim válasza:
Én sem hiszek benne! Nekem az ha két ember mondjuk havonta egy hétvégére találkozik, nem kapcsolat!
7/21 anonim válasza:
Akkor én kivétel leszek. Nekünk működött.
Én Pesten laktam, párom Szolnokon. 7végente találkoztunk, plusz amikor a munkából eltudtunk szabadulni. Bár nekem az előbb ment, mivel ő tanár.
Előfordult, hogy már csütörtök délutántól lent voltam, de volt olyan is, hogy csak szombaton :S
Összeköltöztünk és nem sokára megszületik a kislányunk.
Én nagyon szerelmes voltam és ő is, talán ezért sikerült ... de nem tudom, lehet, hogy egyszerűen csak 'szerencsénk' volt egymással.
8/21 anonim válasza:
Nagyon ritkán működik,és úgy hogy előtte már éltetek együtt is,kettő mély érzelmek kellenek hozzá mindkét oldalról.
9/21 anonim válasza:
Van akinek működik és képes elviselni hogy a párját jobb esetben hetente vagy két hetente látja.Én ennek nem vagyok híve nem tudom hogy lehet elviselni.Biztos nem bírnám ki csak ideig óráig.Nagyon megviseli az egész kapcsolatot.
10/21 anonim válasza:
balgaság. ha felnőtt emberek vagytok, akkor meg lehet oldani, hogy valamelyikőtök a párjához költözzön. ha tinik, akkor meg pláne nincs értelme.
egyébként egybe írandó. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!