Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lassan egy éve vagyunk együtt....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan egy éve vagyunk együtt. Meg fog ez oldódni?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben barátnőmmel sok volt a konfliktus és a sértődés. Szinte minden szavamat félreértette és sértésnek vette, pedig nem mondtam olyat ami bántó lenne. Párszor már elgondolkodtunk a szakításon, de sosem sikerült mert szeretjük egymást. Nem hiszi el, hogy én szeretem, pedig mindent megteszek ez ügyben, mésincs annyi önbizalma, hogy ezt elhiggye, pedig ez nem egy komplikált dolog. Most arra jutott, hogy tartsunk 1 hét szünetet, mert kíváncsi rá, hogy mennyire van szüksége rám ha nem találkozunk. Ő megfogadta, hogy minden jó lesz, de attól félek elveszítem őt. De tudom, hogy nem én vagyok egyedül a dologban, mégis nagyon szeret.
2011. jún. 8. 15:20
 1/3 Smartguy86 ***** válasza:
Pfff... és te ebbe belementél? 1 hét, hogy eldöntse, kellesz-e neki??? Ne is haragudj, de az a lány téged madárnak néz. Amúgy meg rendesen kihasznál téged érzelmileg. Nem a te kötelességed egy lelki roncsot dédelgetni... mondd meg neki, hogy ez közel sem szerelem már, és inkább váljanak külön útjaitok. Jobb lesz úgy, hidd el.
2011. jún. 8. 15:23
 2/3 anonim ***** válasza:
szünet=szakítás
2011. jún. 8. 15:24
 3/3 anonim ***** válasza:
sajnos ez az egész nekem is szakításnak vagy legalábbis előjelének tűnik... ez a csaj kihasznált téged... és én is csak ismételni tudom... szünet -> szakítás..:S azért még van remény, hátha rájön, hogy kellesz neki és szeret!
2011. jún. 8. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!