Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem "meghasadok". Mit tegyek, ti h döntenétek?
mindössze 2 hónapja vagyunk együtt a barátommal, mindketten 20 évesek vagyunk. ő kapott egy jó munkát Németországban, és nyártól ott fog lakni, nem tudni meddig, de minimum egy évig. Én most kezdeném az egyetemet(0.-os voltam) Magyarországon. Legyen távkapcsolat? Nagyon szeretjük egymást, és nem szeretnénk szakítani, de ez így működhet? Mindenhonnan azt kapom, h a távkapcs hülyeség, és én is mindig azt gondoltam, de most, h itt van ő és szeretem, bármit elviselnék érte. Felmerült h járjak egyetemre Németországban, de nem tudom h tudnám finanszírozni, itt kéne hagynom az egész életem, családom, barátaim, ráadásul kicsit felelőtlenségnek tartanám egy ilyen rövid kapcsolat után, mert ez azért nem kis lépés. Ti mit tennétek a helyemben?
köszönöm
Nyarat ha lehet kinntölteni vele Németországban (te is dolgoznál,melót találsz)
Utána egyetemet elkezdeni itt,és ha kibirtok fél-1 évet,akkor német egyetemre átkérni magad,mellette dolgozol,és megolva
És haza se jönni csak családlátogatóba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!