Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1,5 hete szakitottunk, majdnem 2 eves kapcsolat utan, annyira faj, nem is beszelunk azota. Félek, hogy öngyilkos leszek miatta, mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Neha eszembe jut, hogy semmit sem er az eletem nelkule, ilyenkor legszivesebben ongyilkos lennek, csak felek, hogy nem sikerulne es az emberek gyavanak tartananak. Egyaltalan hogyan lehet tulelni az elso szerelmet, ha vege van, annyi mindenen mentunk keresztul, egyutt eltunk es most semmi..itt vagyok egyedul, mit csinaljak???2009. márc. 20. 00:00
11/16 A kérdező kommentje:
meg annyi, hogy egyutt eltunk es mindenrol o jut eszembe, az utolsonak annyi, hogy mivel nem egy orszagban vagyunk, nem konnyu elmenni hozza. Ez az utolso evem es utana megprobalok kimenni, nem miatta, amugy is ott szeretnek elni, most viszont ugy erzem, nem tudok nelkule. felek egyedul, nincs ott, hogy vigyazzon ram es megoleljen.....aaaaa, ugy erzem, egy nagyot uvoltenek, koszi, hogy ide leirhattam.Amugy en lany vagyok.
2009. márc. 20. 10:43
12/16 anonim válasza:
Akkor üvölts! Ilyet én is éreztem sokszor! Hidd el napról- napra jobban fogod érezni magad. Kitartás, felejtsd el. Túl leszel rajta.
13/16 anonim válasza:
óriási közhely, de nagyon igaz: az idő mindent megold!! gyászolj és érezni fogod, hogy mikor kell felállni újra...
14/16 anonim válasza:
Szia!Kepzeld en most regisztraltam,a te kedvedert;s hogy kirantsalak abbol a godorbol,amiben most vagy,mert egykor alattam is egy ekkora hatalmas godor tatongott.18eves voltam,s orulten szerelmes;az elso igazi szerelem,ami beteljesedett.Mindenki mondta,hogy nem hozzamvalo,csak en nem lattam a fatol az erdot.Nekem eleg volt,h szerethetem,s vele lehetek.5 evig voltunk egyutt.Ot ev kellett ahoz,h kitisztuljon az a bizonyos rozsaszin kodfatyol,s vegre tisztan lassak,s pontot tegyek a kapcsolatunk vegere.Azt hittem belehalok,meg soha nem sirtam annyit,mint akkor.Eletem egyik legszornyubb idoszaka volt.Masfel evig egyaltalan nem erdekeltek a ferfiak,eszrese vettem oket,majd lassan-lassan kezdtem ujra megtalalni onmagam,s maskepp nezni a vilagot,s egyszer csak azt vettem eszre,h mar nem akarok egyedul lenni,mert nem erdemlem meg.Ma,7 evvel a szakitas utan,boldog hazassagban elek,s nem cserelnem el soha,semmivel es senkivel.A regi szerelmem meg 1km se lakik tolunk,s furi,de mar sokszor azon kapom magam,h meg a neve is alig jutt eszembe,pedig egykor lelegezni se tudtam nelkule.Hat roviden ennyi.HIDD EL,HOGY VAN KIUT,CSAK ADDJ IDOT MAGADNAK.NEKED IS SIKERUL!
15/16 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat, megnyugtato azt olvasni, hogy mas is tultette magat ezen. Viszont most meg ugy erzem, nekem mas nem kell es valahol mindig ugy gondoltam, mi masok vagyunk mint a tobbiek, aztan meg tenyleg nem tudok ra haragudni, mert nem csalt meg, nem vert at, ami tortent, mintkettonk erdekeben tortent, es tudom, hogy o is csak a javamat akarja, de en ugy erzem, meghalok nelkule. Az ido remelem, tenyleg segit.
2009. márc. 21. 09:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!