Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszeretném lepni a párom. Kinek milyen ötlete van?
az a helyzet, hogy kb 3 hét múlva elutazok külföldre a családomhoz, 1,5 hónapra. megszeretném lepni a párom azzal, hogy elöbb vissza jövök mint terveztem, és a lakásán várom, miközben ö jön haza a melóból.
úgy képzeltem el, hogy 1-2 órával elöbb elmegyek hozzá, az asztalra gyertyákat teszek, sziv formában, körülötte rózsa szirommal szeretném disziteni. a haverommal meg van beszélve hogy elvisz, mivel a fiúm a szomszéd faluban lakik, csak az a bibi, hogy nem tudom hogyan szerezzem meg a pót kulcsot a lakásához, lenne valakinek valami ötlete? nem szeretném csak úgy elvenni.
meg hogy, hogyan nézzen ki a meglepi.
22/L a párom 25/F 2hónapja vagyunk együtt
amiután vissza jöttem a családomtól, oda akarja adni a lakás kulcsot, hogy eltudjak menni hozzá, amikor akarok.
mielött elutazok, akar adni valamit, azt mondta egy ajándék, lehet a lakás kulcs, ha az akkor könnyü dolgom lesz, de ha nem akkor esetleg a munka társát/haverját kérem meg, hogy segitsen.
van neki pót kulcsa :D tudom hogy hol van, de ha csak úgy elveszem, annak nem lesz jó vége. az ablakon bemászni jó ötlet, csak a bibi az hogy a 4.emeleten lakik meg amikor elmegy otthonról akkor becsukja az ablakot.
arra gondoltam, hogy elkérem töle, azzal az okkal, hogy meg akarom lepni, nem mondom meg hogy mikor s mivel. de akkor az már nem lesz meglepetés, vagy igen? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!