Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megszeretném lepni a párom....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszeretném lepni a párom. Kinek milyen ötlete van?

Figyelt kérdés

az a helyzet, hogy kb 3 hét múlva elutazok külföldre a családomhoz, 1,5 hónapra. megszeretném lepni a párom azzal, hogy elöbb vissza jövök mint terveztem, és a lakásán várom, miközben ö jön haza a melóból.

úgy képzeltem el, hogy 1-2 órával elöbb elmegyek hozzá, az asztalra gyertyákat teszek, sziv formában, körülötte rózsa szirommal szeretném disziteni. a haverommal meg van beszélve hogy elvisz, mivel a fiúm a szomszéd faluban lakik, csak az a bibi, hogy nem tudom hogyan szerezzem meg a pót kulcsot a lakásához, lenne valakinek valami ötlete? nem szeretném csak úgy elvenni.

meg hogy, hogyan nézzen ki a meglepi.

22/L a párom 25/F 2hónapja vagyunk együtt

2011. jún. 7. 22:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
2 hónap nem sok idő. ne érts félre, de mi van ha rosszul sül el a dolog? :/ nagyon jó ötletnek tűnik, de gondold át, h biztosan nem lesz-e belőle gond.
2011. jún. 7. 22:32
 2/12 anonim ***** válasza:
szerintem ne lopakodjál csak úgy be gáz is lehet :D én tuti szívbajt kapnék, végre egy kis lazítás az asszony nélkül erre ott várna pffff XD
2011. jún. 7. 22:34
 3/12 A kérdező kommentje:
biztos vagyok benne hogy nem sül el rosszul a dolog. valahogy bizok benne. bizom abban, hogy megbizhatok benne.
2011. jún. 7. 22:36
 4/12 A kérdező kommentje:
az a helyzet, hogy ki akart venni szabadságot, de dolgozni kell, s igy nem tud eljönni velem. amúgy velem jönne. s már többször is mondta, hogy hiányozni fogok neki meg hogy nagyon hosszú idö az 1,5hónap. ezért gondoltam, hogy meglepem.
2011. jún. 7. 22:37
 5/12 A kérdező kommentje:
miért lenne belöle gond? :/
2011. jún. 7. 22:38
 6/12 anonim ***** válasza:
Barátját kérd meg, hogy valahogy oldja meg a kulcskérdést. Jobb ha nem te csinálod mert az gyanús lesz szerintem.
2011. jún. 7. 23:01
 7/12 A kérdező kommentje:

amiután vissza jöttem a családomtól, oda akarja adni a lakás kulcsot, hogy eltudjak menni hozzá, amikor akarok.

mielött elutazok, akar adni valamit, azt mondta egy ajándék, lehet a lakás kulcs, ha az akkor könnyü dolgom lesz, de ha nem akkor esetleg a munka társát/haverját kérem meg, hogy segitsen.

2011. jún. 7. 23:05
 8/12 anonim ***** válasza:
vki lemásolhatná a kulcsát vagy bemászol az ablakon, nyár lesz, lehet, h nyitva van az ablaka:D
2011. jún. 7. 23:22
 9/12 A kérdező kommentje:

van neki pót kulcsa :D tudom hogy hol van, de ha csak úgy elveszem, annak nem lesz jó vége. az ablakon bemászni jó ötlet, csak a bibi az hogy a 4.emeleten lakik meg amikor elmegy otthonról akkor becsukja az ablakot.

arra gondoltam, hogy elkérem töle, azzal az okkal, hogy meg akarom lepni, nem mondom meg hogy mikor s mivel. de akkor az már nem lesz meglepetés, vagy igen? :)

2011. jún. 7. 23:31
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez egy nagy baromság. Akárhogy is nézzük ez betörés. Ráadásul visszaélsz valaki bizalmával, mert lenyúlod a kulcsát. Most tök mindegy, hogy minek nevezed, vagy mik a szándékaid. Én biztos, hogy nagyon kiakadnék és azt nézném, hogy a csajom mikor akarja lenyúlni a tárcámat, vagy a telefonomat. Ráadásul két hónap nem nagy idő, úgyhogy inkább felejtsd el.
2011. jún. 8. 04:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!