Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el az első szerelmemet?
sziasztok
tegnap szakítottunk a barátommal és nagyon ki vagyok akadva, bele is betegedtem hányok, megy a hasam. 7,5 hónapig voltunk együtt és nagyon szeretem. Nem is kételkedtem benne h ő nem szerethet 1000%ig biztos voltam a szerelmében és 2 hete egyik napról a másikra elmúlt az érzése. Megpróbáltuk felfrissíteni, visszahozni de nem ment , már nem volt az mint régen nem volt jó. Hiába nem volt jó teljesen összetörtem.15/L Segítsetek hogy felejthetném el?
Eleinte még nehéz lesz, de az idő minden sebet begyógyít.
Tudod, tereld a figyelmedet valamivel, próbálj másra gondolni, ne rá (tudom milyen, ugyanebben a helyzetben vagyok). Esetleg kezdj bele valami újba, azt csináld rendszeresen és könnyebb lesz.
14/lány
Ilyenkor a legnehezebb. (most tapasztalom)
De ha tényleg szeretnéd elfelejteni, akkor magadhoz kell térned. Nem szabad összetörnöd, az nem megoldás.
utolsó vagyok
én leittam magam aznap de az csak pillanatnyi segítség volt... nem lett hosszútávon jobb tőle ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!