Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek kocka a párjuk?
valamelyik nap össze is vesztünk. mondta, hogy nem fogadja el azt az állítást, hogy keveset találkoznánk.
a találkozásaink mennyisége:
2 hetente ott alszok nála + 2 hetente együtt megyünk haza ugyanazzal a busszal... + néha heti 1x elmegyünk estefele sétálni 2-3 órát (nem minden héten).
????
Egyetértek egy előttem szólóval:
Nem tudom te milyen lány vagy, de például az én barátnőmnek nem sok hobbija van, talán mondhatjuk úgy is hogy a hobbija a társasági élet, amíg nem voltunk együtt, addig a PASIZÁS volt a hobbija. Egyes lányok úgy nőnek föl hogy nem merülnek bele semmibe amibe időt lehet ölni és nem értik meg hogy egy fiú szereti elfoglalni magát olyan dolgokkal amik lekötik a figyelmét: sport, játékok, számítógépezés, könyv, tudományok és a többi.
Szerintem beszéld meg vele hogy legyen ideje kiélnie magát de te ugyanúgy részt akarsz venni az életében mint a hobbija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!