Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek kocka a párjuk?

Figyelt kérdés
El tudnátok fogadni, hogy a számítógép mindig is előrébb fog állni a rangsorban, mint ti?
2011. jún. 7. 13:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hát... én nem tudom, én eddig azt hittem, én vagyok kocka... Programozó vagyok, a társaságomban is sok programozó/informatikus van, de olyat én még nem b*sztam, hogy a barátnőjét hanyagolja a gép miatt... Velem ilyen nem fordult elő, de pl azt tudom mondani, hogy jó néhány nőnek pasi=hobbi és nem képesek megemészteni, ha a pasi nem így van ezzel.
2011. jún. 7. 13:53
 12/18 A kérdező kommentje:

valamelyik nap össze is vesztünk. mondta, hogy nem fogadja el azt az állítást, hogy keveset találkoznánk.

a találkozásaink mennyisége:

2 hetente ott alszok nála + 2 hetente együtt megyünk haza ugyanazzal a busszal... + néha heti 1x elmegyünk estefele sétálni 2-3 órát (nem minden héten).

????

2011. jún. 7. 13:56
 13/18 anonim ***** válasza:
Előző vok, ez gáz, és nem kockaság... Nem szeret, szerintem, ha nem kocka lenne, akkor a kocsiját szerelné/kocsmázna/tv-z nézne. Szerintem nem a számítógép fontosabb nálad, hanem te nem vagy fontos, de ez csak az én véleményem...
2011. jún. 7. 13:59
 14/18 A kérdező kommentje:
értem... :/
2011. jún. 7. 13:59
 15/18 anonim ***** válasza:
A kockaságnak is vannak fokozatai. Ha a hobbyja, akkor nem nem (lenne) gáz, de ha ténylegesen függő...
2011. jún. 7. 14:02
 16/18 anonim válasza:
100%

Egyetértek egy előttem szólóval:

Nem tudom te milyen lány vagy, de például az én barátnőmnek nem sok hobbija van, talán mondhatjuk úgy is hogy a hobbija a társasági élet, amíg nem voltunk együtt, addig a PASIZÁS volt a hobbija. Egyes lányok úgy nőnek föl hogy nem merülnek bele semmibe amibe időt lehet ölni és nem értik meg hogy egy fiú szereti elfoglalni magát olyan dolgokkal amik lekötik a figyelmét: sport, játékok, számítógépezés, könyv, tudományok és a többi.

Szerintem beszéld meg vele hogy legyen ideje kiélnie magát de te ugyanúgy részt akarsz venni az életében mint a hobbija.

2011. jún. 7. 14:04
 17/18 anonim ***** válasza:
én is kocka vagyok bevallom WoW al tolom meg minden de ha lenne barátnöm nem nyomnám ennyit a gépet az tuti:)
2011. jún. 7. 14:50
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát igen, én is nagy kocka voltam, Counter-Strike 1.6 ment naponta :D Volt egy szerverünk meg egy klánunk, de aztán már nem, akartuk fizetni a szervert és vége lett... És egyáltalán nem bántam meg :) Meg akkor 12 éves voltam... Nem csak az ilyen fiatalok "kockulnak"? Ma is gépezek de SOKKAL kevesebbet... De ilyet, hogy a gép fontosabb, mint a csajom... Ilyen sohasem lenne...
2011. jún. 7. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!