Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik hírességgel alkotnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik hírességgel alkotnál szívesen házaspárt?

Figyelt kérdés

Lehet másik korból is. Csak akkor írd azt is le hogy hány éves korában!

kor/nem

2011. jún. 7. 12:32
1 2 3 4
 21/35 B.angel ***** válasza:
Hát én meg igenis igazat adok annak, aki azt írta, hogy nem elég a külső és a külsejük alapján se tudnám megmondani melyikhez mennék feleségül. Most vicces vagy nem, de anno Michael Jackson-ba is szerelmes voltam, kb. 11 éves koromban. És a mostani párom ugye, nyilván nem hasonlít rá. De el kell mondjam, egyikre se. Összeházasodni csakis a nagy Ő-vel szeretnék, vagyis a mostani szerelmemmel! :)
2011. jún. 10. 09:50
 22/35 anonim ***** válasza:

mért kell ilyen okoskodóan beleírogatni akinek nem tetszik??

ez csak egy kis hülyülés játék, nyílván nem gondoljuk komolyan.... -.-'

2011. jún. 10. 09:53
 23/35 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy B.angel igen.
2011. jún. 10. 09:55
 24/35 B.angel ***** válasza:
-.-" Jézusom. Te kérdezted, én meg leírtam a véleményem, ha nem tetszik, akkor így jártál! :)
2011. jún. 10. 10:00
 25/35 anonim ***** válasza:

Michael Schumacher mellett el tudnám képzelni magam :) Bár nem ismerem személyesen, de amit tudok róla, az mind nagyon szimpatikus. Tipikusan olyan kiállású/mentalitású, amilyennek egy igazi férfit képzelek. Szóval én Vele szívesen élnék. Akár feleségként is.

22/L

2011. jún. 10. 10:11
 26/35 anonim ***** válasza:

Ja és hát az új "szerelmem": Kenan Imirzalioglu

Bár róla semmit sem tudok, szóval mindez csak fizikai vonzalom, ha megismerném és megkedvelném, nem mondanék nemet, ha megkérné a kezemet!

2011. jún. 10. 10:14
 27/35 anonim ***** válasza:

Cesc Fabregas. Most 24, úgyhogy a mostani korában. :)

20/l

2011. jún. 10. 10:45
 28/35 anonim ***** válasza:

"ma 01:02-es Az ideálok utáni vágyakozás bizonyos korban, a legjobb módja az önismeretnek. Így tudhatja meg az ember a legkönnyebben, hogy mire is vágyik a való életben.

"

Ezt te most honnan vetted? En sose vagyakoztam idealok utan.

Nincs is idealom. Es megis boldog parkapcsolatba elek es tudom, h mit akarok.

2011. jún. 11. 02:00
 29/35 A kérdező kommentje:

"legjobb módja" nem az egyetlen.

fejlődéslélektan, pszichológia

2011. jún. 11. 11:33
 30/35 anonim ***** válasza:
Elképesztő, hogy pár okostojás hogyan képes egy ilyen egyszerű, hülyülés kérdésből is veszekedést kihozni...
2011. jún. 11. 11:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!