Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik hírességgel alkotnál szívesen házaspárt?
Figyelt kérdés
Lehet másik korból is. Csak akkor írd azt is le hogy hány éves korában!
kor/nem
2011. jún. 7. 12:32
11/35 anonim válasza:
Ian Somerhalder,de csak akkor ha a valódi személyisége is olyan mint a Vámpírnaplókban Damoné.
(Abban a sorozatban Damon kinézete és viselkedése pontosan olyan amilyennek elképzelem a nagy Ő-t.)
18/L
13/35 anonim válasza:
Keanu Reeves jóképű, de odabent gondok vannak nála.
14/35 anonim válasza:
Johnny Depp, Josh Groban, Ville Valo
15/35 anonim válasza:
Sohasem ertettem az olyan embereket akik, sztarok utan sovarognak. Platoi szerelem! En eggyel se hazasodnek ossze. Nem ismerem oket szemelyesen, az pedig,h jo neznek nekem nem eleg!
16/35 anonim válasza:
Andrew Garfield, Adam Brody, Luke Grimes :)
17/35 A kérdező kommentje:
ma 01:02-es Az ideálok utáni vágyakozás bizonyos korban, a legjobb módja az önismeretnek. Így tudhatja meg az ember a legkönnyebben, hogy mire is vágyik a való életben.
2011. jún. 10. 02:23
18/35 A kérdező kommentje:
ma 06:04-es Az egy korábbi életkor. És nem mondtam hogy egyedüli célja az önismeret. Az álmok mindig jók.
2011. jún. 10. 06:27
19/35 anonim válasza:
23:37nek üzenem Jason Statham és Bruce Willis az enyém Vin Dieselel együtt... ;) :) 24/L
20/35 anonim válasza:
Az én választottjaim már elhangzottak, Duncan James & Adam Brody ^^ + Rupert Grint *.* :$:D
velük tiniként soxor elképzeltem magam:D
Jaaa és hát az újak közül, hát én Vastag Csabihoz megyek feleségül:D:D:D:D:D:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!