Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a barátnőm, mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
szűk egy éve vagyunk együtt és elég sokat veszekszünk, nehéz természete van. Hétvégén együtt voltunk, de mivel a 3-ból csak 2 napot töltöttünk együtt, aztmondta hogy ezért most jódarabig nem találkozunk. Erre elkezdünk megint veszekedni, csodálkoztam, hogy hogy tehet ilyet, ekkor mérges lettem és hozzávágtam néhány csúnya szót, semmi utcai foglalkozásbelit, csupán hogy utálom hogy ő ilyen, meg az egyik csúszómászó állatnak neveztem. Erre szakított velem. Pedig aztmondta hogy szeret. Ráadásul sokszor ő a vitaindító, mert sokminden apróságon képes felkapni a vizet és számtalanszor épp ő az aki aztmondja h elege van belőlem. Pedig mindent megtettem érte. Sztetek kinek van igaza?2011. jún. 7. 12:18
1/10 anonim válasza:
Tök mindegy,hogy kinek van igaza. Ez a kapcsolat már halott volt, ha a végére így elmérgesedtetek..
2/10 A kérdező kommentje:
A vitákhoz hozzászoktunk mind a ketten, nem a vita lett a szakítás oka, mert utána mindig kibékülünk és minden rendben.
2011. jún. 7. 12:24
3/10 anonim válasza:
Egyikőtöknek sincs. A barátnőd egy hisztis p.icsa (más ne is haragudj), te meg s.eggfej vagy. Akit szeretek annak azt sem mondom, h elegem van belőle, meg az sem, h utálom. Ha bajom van, akkor nem hisztizni kell, hanem normálisan megbeszélni. Ti nem szeretitek egymást.
4/10 A kérdező kommentje:
Kicsit papucsnak is érzem magam mert elnéztem neki amikor összeveszett velem és csúnyákat mondott, de most h én mondtam csúnyát már neki áll feljebb
2011. jún. 7. 12:26
5/10 anonim válasza:
A probléma ott van, hogy mindent megtettél érte. Ettől átesett a ló túloldalára, túlságosan nagy lett az egója, így azt hiszi, bármit megtehet. Ezen már nem lehet segíteni, törődj bele, hogy vége. Tanulj az esetből: Nem szabad körül rajongani a nőket, különben ez lesz a vége!
6/10 anonim válasza:
Szerintem nem kellett volna azt mondanod neki...de szerintem itt ő a hibás.Ilyet tényleg nem mond egy normális ember hogy utállak mg eleged van belőle!! Nem tudom hány éves de majd ha észhez tér rájön hogy mit veszített.Vagy neki nem való ember a közelében.Ismerek hasonló embereket amúgy, eltudom képzelni hogy milyen.
7/10 anonim válasza:
Saját tapasztalat: ugyanilyen hisztis pics@ volt velem, és sokáig tűrtem, gondoltam ilyen a természete. Mikor szakítottunk, akkor kezdtek kisimulni a ráncaim, és összetettem a két kezem, hogy vége. Úgyhogy ne filózz, köszönj el tőle, és annyi.
8/10 anonim válasza:
Simán lejön abból amit írtál, hogy nem illetek össze. Most minek bűnbakot keresni? Lehet, hogy ami neked apróság, az neki nem az, vagy már régen nem szeretett, csak ürügyet keresett a szakításra, nem lehet így látatlanban megmondani. A lényeg, hogy így nem hinném, hogy jól működő kapcsolat lehetett volna belőle. Majd remélhetőleg te is megtalálod a boldogságot valaki mellett és ő is.
9/10 anonim válasza:
Jegyezd meg kedves barátom, mindig a nőknek van igazuk! (még ha ez egyáltalán nem így van akkor is)!
Megértelek mindkettőtöket, viszont a leírták alapján neked adok inkább igazat! Ti tudjátok, hogy mennyire szeretitek egymást, ha nagyon akkor engeszteld ki, ha kevésbé akkor hagyd a francba!
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket! :)
2011. jún. 9. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!