Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet elfelejteni azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elfelejteni azt a pasit, akinek a szüzességem adtam és nagyon szeretem?

Figyelt kérdés
Már 3 hónapja szakított velem, de szeretem még mindig. Képtelen vagyok új kapcsolatot kezdeni, mert mindig ő jut eszembe. Az emlékek folyton ott kavarognak a fejemben. Mindenről ő jut eszembe. Van vmi módja, hogy elhalványítsam az emlékeket, vagy filmszakadás legyen a fejemben? Hiába követett el csomó galád dolgot ellenem, még csak haragudni sem tudok rá, pedig megérdemelné... Azt hiszem egy új kapcsolat segítene, de ne merek belevágni és félek csak őt keresném a másik fiúban. Elegem van abból, hogy mindig engem hagynak el. Félek, hogy újra megtörténik. Nem akarok megint csalódni.
2009. márc. 19. 17:36
 1/4 anonim ***** válasza:
37%

Bocsáss meg a véleményemért, de szerintem te egy gyenge személyiségű lány vagy. Ha szakítottatok, azt jelenti, hogy a kapcsolat nem működött, és nem is működne, ha újra összejönnétek, akkor sem. Én a helyedben elküldeném a francba. Miért sírsz valaki után, akivel először lefeküdtél? Ebből a szempontból nem tudok tanácsot adni, nekem nem volt nagy szám az első szex, nem jelent semmit azóta sem. De ha egy férfi kilép az életedből, akkor hagyd elmenni, és ne bőgj utána, mint valami szappanoperában. Merj belevágni egy új kapcsolatba, hiszen kutyaharapást szőrivel érdemes javítani. 9 hónapig jártam egy sráccal, aki minden szempontból tökéletes volt, de elviselhetetlen volt a természete. Miután szakítottunk, két héttel már mással voltam, akit azóta is imádok, és aki az összes létező szempontból tökéletes.

Amúgy meg mit akarsz látni az újban, ami a régiben megvolt? Hogy „galád” volt? Szóba sem állnék vele. Nehogy már a nyúl vigye a vadászpuskát. Vedd elő egy kicsit a büszkeségedet!!!

2009. márc. 19. 17:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Sokan azt mondják, hogy van valamilyen különleges kapocs a lány számára azzal a fiúval, aki elvette a szüzességét. Tudom nem minden esetben igaz ez, de én hiszek benne..bár az én ex-ex exem soha nem tolt ki vele, de a mai napig különleges ember számomra (bár soha nem járnék vele már) Szerintem zárkózott vagy, vagy nincs elég önbizalmad. Legyél nyitott a világra, mosolyogj- melyik srácnak kell egy szomorú lány? Hidd el sokkal jobb fiúid lesznek még, felejtsd el ezt a bunkót, lehet meg sem érdemelt téged. Vágj vissza neki: mutasd meg, hogy sokkal boldogabb vagy nélküle!!!
2009. márc. 19. 18:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt a szerelmemet, aki nekem elvette, egy masik srac feledtette velem. Persze mai napig tartom vele a kapcsolatot, de mar nem jarnek vele. Neki is en voltam az elso, de azota megvaltozott. Neked csak azt tudom ajanlani, hogy menyj ki, bulizz, szorakozz es ami a legfontosabb ismerkedj meg masokkal. En ezt tettem. Akkor fogj jonni a legnagyobbs zerelem amikor nem varod. Nekem is igy jott. Sok szerencset.
2009. márc. 19. 21:50
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Elso valaszolonak : nem kell igy lecs.szni szegeny csajt. az normalis h egy lany ragaszkodik ahhoz aki elvette. nekem is hatalmas törés volt, amikor rá kellett jönnöm h nem az az igazi, akinek mindenemet odaadtam. sajnos, ez van.

A kerdezonek : hagyd a haragot, harag csak haragot szül. egyszeruen ne is foglalkozz vele. foglalkozz olyan dolgokkal, ami érdekel. a lenyeg h ne legyen időd unatkozni, gondolkodni, mert akkor csak jönnek a begativ gondolatok. gyászold meg, sirj, amennyit akarsz, de aztan emeld fel a fejed, es lepj elore.

2009. márc. 20. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!