Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elfelejteni azt a pasit, akinek a szüzességem adtam és nagyon szeretem?
Bocsáss meg a véleményemért, de szerintem te egy gyenge személyiségű lány vagy. Ha szakítottatok, azt jelenti, hogy a kapcsolat nem működött, és nem is működne, ha újra összejönnétek, akkor sem. Én a helyedben elküldeném a francba. Miért sírsz valaki után, akivel először lefeküdtél? Ebből a szempontból nem tudok tanácsot adni, nekem nem volt nagy szám az első szex, nem jelent semmit azóta sem. De ha egy férfi kilép az életedből, akkor hagyd elmenni, és ne bőgj utána, mint valami szappanoperában. Merj belevágni egy új kapcsolatba, hiszen kutyaharapást szőrivel érdemes javítani. 9 hónapig jártam egy sráccal, aki minden szempontból tökéletes volt, de elviselhetetlen volt a természete. Miután szakítottunk, két héttel már mással voltam, akit azóta is imádok, és aki az összes létező szempontból tökéletes.
Amúgy meg mit akarsz látni az újban, ami a régiben megvolt? Hogy „galád” volt? Szóba sem állnék vele. Nehogy már a nyúl vigye a vadászpuskát. Vedd elő egy kicsit a büszkeségedet!!!
Elso valaszolonak : nem kell igy lecs.szni szegeny csajt. az normalis h egy lany ragaszkodik ahhoz aki elvette. nekem is hatalmas törés volt, amikor rá kellett jönnöm h nem az az igazi, akinek mindenemet odaadtam. sajnos, ez van.
A kerdezonek : hagyd a haragot, harag csak haragot szül. egyszeruen ne is foglalkozz vele. foglalkozz olyan dolgokkal, ami érdekel. a lenyeg h ne legyen időd unatkozni, gondolkodni, mert akkor csak jönnek a begativ gondolatok. gyászold meg, sirj, amennyit akarsz, de aztan emeld fel a fejed, es lepj elore.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!