Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van ez? : S borzasztó fontos. (Kérdés rövid magyarázás hosszú)
Figyelt kérdés
Mért nem találok magamnak barátot?: S Ha tetszik egy fiú,vagy bunkó,vagy nem tetszem neki.De bezzeg aki nekem nem tetszik annak meg én tetszem és akar tőlem többet.Volt már olyan h tetszettem valakinek csak olyat mondtam amit nem kellett volna és azóta nem szól hozzám : s.Lányok ti hogy pasiztok?Hogy csináljam hogy a helyesek oda figyeljenek rám?: S2011. jún. 6. 22:14
11/19 A kérdező kommentje:
és most nekem is van akinek tetszem és ő is nekem...csak lengyel és messze van tőlem:S ez miatt nem tudunk együtt lenni...na meg angólból kettes vagyokx dDDD
2011. jún. 11. 18:43
12/19 anonim válasza:
Ahogy itt írsz abból nem tünsz valami nagy IQ bajnoknak... nem is csodálom ha nem találsz barátot :D
13/19 A kérdező kommentje:
IQ bajnok xDD hát nem vagyok IQ bajnok...nem avgyok egyáltalán jó tanuló :D de érzelmes igen és lehet ez a baj h túl tudok szeretni oO
2011. jún. 11. 18:48
14/19 anonim válasza:
Szia a 17:52-es vagyok. Hát azétr kétlem hogy én vagyok te s te meg én vagy ahogy irtad:P de én is úgy álok szerelmi téren xD
15/19 A kérdező kommentje:
írtam privit :D írj vissza
2011. jún. 12. 18:35
16/19 anonim válasza:
Ha elég jó tanuló vagyok szóval ebbe nem hasonlitunk de a többi stimmel:P
18/19 A kérdező kommentje:
barna a hajam színe és a szemem színe is barna :)
2011. jún. 14. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!