Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak egy gyors kérdés. Erre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak egy gyors kérdés. Erre mi a megoldás, ha szóvá teszem, vagy ha beletörődök h ilyen?

Figyelt kérdés

A barátom gyakran mondja, h "majd este felhívlak még" vagy Majd írok mailt" "még írok ma smst"és én ilyenkor várom h keresni fog, de nem keres. Nem szeretnék követelőzni, h miért nem írt, mert ettől nem dől össze a világ, de kicsit rosszul esik, mert ha nem mondaná h írni fog, akkor nem zavarna, de így h várom, olyan, mintha elfelejtkezne rólam. Megmondjam ezt neki vagy fogadjam el h ilyen és egyszerűen csak ne foglalkozzak az ilyen "ígéreteivel"? köszi

21L-21F

2011. jún. 6. 21:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne csapj balhét, csak mondd meg, hogy ha nem akar keresni, akkor ne mondja, hogy fog.
2011. jún. 6. 21:36
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
Én mondjuk azért éreztetném vele, hogy rosszul esik ez....
2011. jún. 6. 21:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
én az ilyet szóvá szoktam tenni finoman, de egyértelműen.
2011. jún. 6. 21:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyszer ígérj be neki valamit...amit nagyon várna...akár kaja, akár szex terén...aztán "felejtsd el". Szóvá fogja tenni :) (elvileg a férfiak ilyeneket megjegyeznek, legalábbis az én férjem tuti)

Majd tök ártatlan képpel, ja hát tényleg...de a múltkor nem te mondtad, hogy fogsz keresni és te sem tetted meg, tehát nincs jogod követelőzni. Vagy leesik neki a tantusz, hogy semmit sem ér a szava, vagy konkrétabban kell neki rávilágítani. De zaklatni ilyen miatt nem jó, mert még bepöccen rá...

2011. jún. 6. 21:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Tudasd vele mihamarabb h rosszul esik. Ha csak magadban kattogsz és rágódsz ezen a problémán, az nem old meg semmi. de persze balhézni sem kell, intelligensen és határozottan kell megbeszélned vele ezt a problémát. Ha tényleg szeret, az lesz a legkevesebb, h alkalmazkodik hozzád ezen a téren!
2011. jún. 6. 21:43
 6/6 A kérdező kommentje:
nem szeretném "megleckéztetni" ilyennel, h én is eljátszom vele, mert alapvetően nem ez a fajta kommunikáció megy közöttünk, és nekem is rosszul esne ha így akarná h észrevegyem egy hibámat, máskor alap h mondjuk. Csak az a baj h én már mondtam neki nem egyszer és attól félek h már feleslegesen hajtogatom, ez valahogy nem jut el az agyáig. jó lenne ha meg tudnám neki úgy mondani h ne annak vegye, h megint ugyanazt ismételgetem....
2011. jún. 6. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!