Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban én vagyok most a szemét k*rva? Mit tegyek?
Nem tudsz mást tenni, nézz rajtuk át.
A srác pedig nagy részben miattad szakított, szóval igen, a csaj szempontjából te vagy a szemét k. Ha én lennék a helyében, az én szememben is az lennél:)
köszönöm szépen a válaszokat,akkor ezt fogom tenni!
5. válaszoló: ezen jót nevettem, megjegyzem ezt a bölcsességet :D
Hát azért már a sztori eleje gyanús nekem, mert én sem gratuláltam olyan srácoknak a suliból, akikkel félévente ha beszéltem pár szót :P :)
Ettől függetlenül nem vagy szemét, a srácnak kellett eldöntenie, hogy kit választ. Ha annyira kötődött volna a barátnőjéhez, annyira szerelmes lett volna belé, akkor nem hagyja ott, akár miattad történt a szakítás, akár nem. Egyáltalán ne érezd magad hibásnak, majd kiheveri a kiscsaj. Ha pedig csúnyán néznek rád, mosolyogj vissza gonoszul. Én is voltam ilyen helyzetben, és ezt tettem. Aztán már sehogysem néztek az irigyek tovább :D
22/L
komolyan mondom,hogy nem beszéltünk! :D
tényleg, álmomban sem hittem volna,hogy majd pont vele lesz köztünk valami, nagyon nagyon ritkán beszéltünk inkább csak az egyik ismerősöm volt vele jóba. hát ilyen a sors, mindenesetre nagyon örülök neki, és remélem komoly kapcsolat lesz :)
utolsónak üzenem,hogy fel a fejjel, és szerintem igenis küzdj meg érte, ha valóban még mindig szereted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!