Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek most? Se ház, se munka, se pénz?
első kommentelőnek....te hülye...én úgy olvastam ki a szövegből, hogy csak akkor bulizott, amikor még nem költöztek el, és még volt munkája....még jó, hogy le is cseszed.
Am a kérdésre válaszolva, lehetőleg keress valami munkát, kérj kölcsön, hogy elindíthassátok az életeteket.
Szerintem az ennyire durva veszekedések nem normálisak egy kapcsolatban. Akármennyire is szereted, ha a párod, az aki elvileg évek óta szeret, megosztod vele az életedet stb ler*bancoz, az nagyon nagyon nem normális. Nagyobb viták alkalmával is kell lennie egy minimális tiszteletnek a másik felé, ami miatt nem vágunk ilyeneket a párunk fejéhez. Én már csak ezért fognám a kis cókmókomat, és hazamennék a szüleimhez, amíg talpra nem állok.
Ha maradsz és hízelegsz neki kicsit szerinted mit fog gondolni? Beszélhet veled úgy mint a kutyával, beléd rúghat, megalázhat, tarthat száraz kenyéren és vízen akkor is mellette maradsz... ez így nem normális. Már csak figyelmeztető jelleg miatt is elmennék. Ő küldött, én megyek, ennyi... majd ha megnyugszik megbeszélitek talán. Szüleidhez nem tudsz hazamenni legalább 1-2 hónapra? Vonatjegyre csak van pénzed, vagy ha nincs akkor tényleg stoppolj, kérj meg egy barátot hogy jöjjön érted, szüleidet, bárkit...
Első vagyok: Félreértelmeztem, ne haragudj, így már értem. Szerintem is szedd össze magad, és költözz haza. Nincs értelme így vele maradnod, mert az ilyen veszekedések csak rosszabbak lesznek idővel.
47%-os válaszoló: Örülök, hogy te egyből úgy olvastad, ha itt lennél, most leborulnék előtted, olyan ügyes vagy:D
Kezdj új életet, mellette soha sem leszel "ember", soha sem leszel az igazi társa.
A múlt, elmúlt, ha mindig felhánytorgatja, hallgathatod egész életeden keresztül. Ezt szeretnéd? Mert még ha dolgozni fogsz (mert most ebben látod a problémát, hogy Te nem keresel), sem fog semmi megoldódni. Nem tudom mennyire költekezel (írod, hogy nem nagyon), de meg kell tanulnod a pénzzel bánni. Mielőtt megvennéd, kérdezd meg magadtól: van-e rá szükségen? Csak azért, mert valami jól néz ki, nem feltétlen kell, hogy megvedd.
Most azon szólalkoztatok össze, hogy megvettél valamit, máskor meg máson fogtok. Jelentéktelen semmit mondó dolgokon. Tehát csak VESZEKEDTEK.
Fiatal vagy még, semmi kötelék, ne pazarold az életed. Ha van hová hazaköltözni, akkor ne késlekedj. Ez az út nem jó irányba meg, keress másikat.
Idővel elmúlik az iránta érzett szerelmed és majd megszeretsz valaki mást.
Nem lesz egyszerű. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!