Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól mondhatom azt hogy járunk?
hát én az első/2 randi után számítottam és nekem akk volt hivatalos de a srác meg azota h kimondta h probáljuk meg...
21/L
ez fura, én első csóktól számitom, mindig igy gondoltam, barátnőm is igy gondolta, szóval nem kellett megbeszélni se hogy akkor mi most mikortól is vagyunk együtt :)
előtte nem sétáltunk kézenfogva, és főleg nem mutattuk be otthon a másikat. na jo ilyen nagy bemutatás még azóta se nagyon történt, én legalább már találkoztam a felmenőivel, ő még nem az enyémekkel.
na szoval érdekes, miért akar ilyen hamar bemutatni. én ugygondolom akkor mutatnék be valakit, ha már biztos vagyok a kapcsolatban, és még ugy gondolom hogy nagyon sokáig együtt leszünk. barátnőmet csak azér nem mutattam még be otthon mert nemtudott még eljönni, mert messze lakok, de ez más téma.
szóval fura, nehogy azlegyen már hogy kvázi otthon kérdezi meg, hogy járjon e veled, és addig nem akar komolyabbat amig otthon "jóvá nem hagyják", gáz lenne, 25 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!