Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit mondjak?
Na, elolvastam a korábbi kérdésedet is. Félre értetted a helyzetet:) Nem veled van a baja...az a baja, hogy rajtad kívül nincsenek barátai a lányának, hogy nincs társasága. Ezt nálunk is eljátszották a szüleim. Ez nem ellened szól, szerintem tuti az van, hogy úgy képzeli el a lányát az iskolában, mint magányos farkast, aki kimarad a közösségi feladatokból, nincs társasága, és talán azt is hiheti, hogy különcködtök vele.
Menjetek oda a többiekhez is beszélgetni!
Aztán majd rájön az anyukája, hogy egy igaz barát, akire mindig lehet számítani, 1000szer többet ér, mint kedvelt figurának lenni az osztályban.
A másik dolog meg, hogy a mai világban, ha nem részegeskedsz, nem bagózol, és 15 évesen még szűz vagy, az "überciki", "őskövület" kategóriába tartozol...nem veletek van a baj.
Ti maradjatok csak ilyen józanak, felnőttesek! :)
Büszke vagyok rátok:)
19/l
Utolsó szívemből szóltál!:D
20L
Örülök hogy megnyugodtál:)
Hát, mi annak idején még 12 évesek voltunk a barátnőmmel, sajnos még befolyásolható voltam, az osztályt választottam, utána évekig bántam, hogy elveszítettem...de adott még esélyeket az élet, azóta szereztem igaz barátokat...és nagyon megbecsülöm őket, mindig kiállok mellettük, akármi van:)
Ja értem :) Akkor jó:)
De és te is ilyen vagy hogy nem csinálsz semmi rosszat? Mert mi ketten egyértelműen tiszták és jók:) nehéz ilyen barátot is találni aki normális de nekem sikerült:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!