Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most miért csinálja a volt barátnőm? Normális? Most mit tegyek?
Van egy lány, akivel barátok voltunk, aztán elmondta, hogy szerelmes belém, adtam neki egy esélyt, hogy próbáljuk meg, közben én is belé szerettem, két hétig jártunk aztán csak úgy lelépett, nem keresett többet, számot cserélt, midnen közösségi oldalról törölt az ismerősei közül, pedig nem történt semmi konfliktus közöttünk, aztán összejött egy sráccal, akivel állítólag már nincs együtt.
A napokban ismerősnek jelölt, de nem tudom, hogy most mit akarhat, visszajelöljem?Igazából még mindig szeretem, de ezek után rám nézve megalázó lenne visszafogadni, gondolom most szakított a sráccal, rájött, hogy én jobb vagyok és most jönne vissza.Nehéz helyzet ez, mert a büszkeségem nem engedi, nem akarom magam megalázni, viszont szeretem őt annak ellenére, hogy szemét volt velem, ezt érzem.Ti mit tennétek a helyemben?
'A szív szeret, az ész tudja, nem lehet. Így ketten örök ellenfelek. Az ész már lemond, a szív még remél ám hiába az okos ész, az érző szív ezerszer többet ér.'
Döntsd el, melyikre érdemes hallgatni.
Azt elfelejtettem írni, hogy nagyon szép csaj, talán sosem lesz ilyen szép barátnőm többet.
Ez igaz nem jó szamárnak lenni:s kidobta a srác és már jó leszek neki én is, nem tudom hogy képzeli ezt, ennyi idősen azért nem kéne ilyen gyerekesnek meg gusztustalannak lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!