Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kibéküljek vele? Nem tudom mit csináljak.
nah a gondom...-.- az van h az ekxem akive majdnem 2 évig jártunk ki xeretne velem békülni s még xeret habár majd 1 éve mentünk xét,d azért öxxe járkáltunk ;)
na most az van h van lassan 1 honapja uj pasim ééésss jo vele meg minden d ö nm ö,mert az ekxemben megtaláltam az ideálomat kivül belül,hozzá kell tennem h nm a legiedálisabb kapcsolat volt vele d nagyon xerettem és nagyon jol tudot velem bánni stb s nm tom mi legyen....nem akarok roxxul dönteni...23éves vagyok és lány :P :D
Azta mindenit,de lehet hogy csak én érzem kínosnak magamat 15.évesen te melletted,azért ennyire nem tudsz szépen és helyesen írni?Ne máár..
Amúgy megy,te ismered az exedet,te tudod hogy milyen volt,a mostanit is te ismered,NEM MI.Mégis milyen választ tudnánk adni?
Csak vigyázz nehogy a végén mind a kettő nélkül maradj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!