Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, hogy férfi létemre nem szeretem az eröszakot, a küzdösportot, a vért?
Hülyeség azt feltételezni, hogy minden férfi egy erőszakos állat, aki a verekedésre és a vérre gerjed.
Az pedig elég szomorú, ha egy nőnek ez még tetszik is. Akkor éljen együtt egy verekedős, agresszív barommal, aki unalmában őt is összeveri.
Én egyébként nem nagyon szeretem a küzdősportokat, a boxot igen
Az, hogy ki verekszik és ki erőszakos az főleg intelligencia kérdése és főleg fejben dől el.
A primitívebb idióták csak ököllel tudnak mindent eldönteni, mert nem képesek gondolkodni. Soha nem néztem őket semmibe. Az ilyenek a gyerekeiket meg az asszonyt is verik otthon. Volt ilyen agresszív f@sz munkatársam egy igazi idióta volt. És egy szép felesége volt nem is értettem, hogy egy olyan nő hogy lehet egy ilyen barommal. Biztos félt tőle ezért nem merte elhagyni korábban, és már beletörődött. Szegény.
Ritkább esetben lehet valami genetikai vagy egyéb agyi sérülés az oka.
Küzdősport: Judo. Nincs benne ütés. Gyakorlatilag egy igazi önvédelmi rendszer. Annyi erőszak van benne, mint a sakkban.
Az erőszakot nem szeretem, de a küzdelmet igen. A küzdősportokban ez igen hangsúlyos, de más sportokat kedvelek.
Aktívan sportok és tudom, hogy versenyen egy agresszív állat vagyok. (Sakkban is lehet agresszíven játszani!) De abban a környezetben ez helyénvaló.
20 éve nem ütöttem meg senkit. De ha barátnőmet valaki bántaná és nem tudnám beszéddel rendezni a konfliktust, akkor lehet, hogy a végén mentőt kellene hívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!