Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van az ismerettségi körödben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van az ismerettségi körödben olyan helyes pasi, akinek kifejezetten csúnya barátnője van?

Figyelt kérdés

Bátyám haverja izmos, jóképű, nagy kék szemek és most felszedett egy duci, pattanásos, nem is kifejezetten szép arcú lányt. Ha én ilyen jól néznék ki tuti nem érném be ezzel a lánnyal.

Ez nem felszínesség kérdése szerintem. Ez nem barátság, hanem párkapcsolat, úgyhogy igenis számít a külső. (Még mielőtt valaki felszínességgel vádolna.)

Ismertek ti is ilyen furcsa párokat?

24/F

2011. jún. 4. 22:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%

Felszínes vagy. De csak annyira, amennyire minden ember.

A szerelem elindulhat a fizikai vonzalom útján is, de nem az váltja ki! Én ezt saját bőrömön tapasztaltam meg, mikor olyan fiúba szerettem bele, akit kifejezetten csúnyácskának tartottam. De megvolt benne az a valami, amit másban hiába kerestem. Van ez így :)

2011. jún. 4. 22:33
 12/18 anonim ***** válasza:

van de neki legalább van

f17

2011. jún. 5. 01:46
 13/18 anonim ***** válasza:

A szépség relatív.

Párom viszonylag jóképűnek mondható, és sokan csodálkoznak, mikor látnak engem vele.

Nagydarab, tetovált, piercinges nő vagyok, de ha rám gerjed, akkor mit tegyen? Egy átlag szépséggel járjon, hogy az ilyen embereknek, mint te megfeleljen? Na neee....

2011. jún. 5. 08:45
 14/18 anonim ***** válasza:

én is ismerek ilyet!

a férfi iszonyat jóképű, jó testű, a felesége meg nem az szépség.

az arca tulajdonképpen átlagos lenne, de nagyon sokat ront rajta az orra. nagy és görbe.

és dagadt is...

bár lehet, hogy a gyerekek megszületése után hízott meg, és korábban jó alakja volt, ezt nem tudom.

2011. jún. 7. 00:37
 15/18 anonim ***** válasza:

Igen. Egy Adónisz és értelmiségi szorgalmas kedves srác, és egy lusta, expostás kisasszony, kövér (szó szerint, Gombóc Artúr alkatú), tájszólásos trampli.

A srác két dolgot szert a lányban, azt hogy nagyon ragaszkodik hozzá és hogy felnéz rá.

2011. jún. 7. 04:12
 16/18 anonim ***** válasza:
51%
Hát nem valakinek a külső tulajdonságai alapján leszünk szerelmesek, akárki akármit mond. Persze nem is a klasszikus értelemben vett belső tulajdonságokon múlik. Kisugárzás, kémia, hormonok. Ezeket nem tudja befolyásolni akármilyen csicsás külső. Már nekem sem olyan jóképű a barátom mint amikor szerelmes voltam belé. Reálisabban látom a rózsaszín köd elszálltával. Utána jönnek csak azok a dolgok hogy a továbbiakban szeretem-e. Akkor már igazán számítanak a belső tulajdonságok is.
2011. jún. 7. 09:53
 17/18 anonim ***** válasza:

22:33-assal egy cipőben járok, és még soha nem voltam ilyen boldog!

csak az a mondatod nem tetszett "nem érném be egy ilyennel", nem így kell ehhez hozzá állni, milyen az az ilyen, lehet hogy nem a legjobb csaj a világon, de lehet hogy 10x annyit megkap tőle, mint amit te eddig az összes barátnődtől együttvéve.

nem azzal van a gond am, hogy te így gondolkodsz, csak fogadd el, hogy van aki nem úgy gondolkozik mint te, és más szempontok alapján választ:)

ha meg boldogok, inkább örülhetnél nekik, semmint kinézed őket...:/

2011. jún. 7. 15:13
 18/18 anonim ***** válasza:

Én rengeteg ilyet látok az utcán és én sem tudom igazából mire vélni. Én 18 éves vagyok eddig 1 barátnőm volt és annyi. Én az átlagos kinézetűnek tartom magam (182cm , 70kg...) de mindamellett van bennem egy egészen nagy egoizmus (ami nem tudom , hogy baj-e , de van) ,inkább az értelmemre , felfogásomra , elveimre vagyok büszke. Az egyik ilyen alapvető elgondolásom , hogy a párok ne nagyon különbözzenek egymástól sem külsőleg sem pedig belsőleg. Ha én meglátok egy ilyen párt egyből jön a kérdés " ez emg miért nem talál magának egy jobbat , ennyivel is beéri" ez persze lehet lenézően és nagyképűen hat , de ezen nem tudok változtatni , és ez a kérdés időről-időre előjön bennem. Nekem az ilyen óhatatlanul erőltetettnek hat , az jut eszembe , hogy a kevésbé szebb görcsösen kapaszkodik a másikba , a másik pedig ennek hatására nem tudja elengedni és a végén már tényleg beletörődik és ő is úgy éli meg , hogy "igen nekem ő való". Persze ezt csak külső szemlélőként mondom és nem tudthatom igazán , de amit én tudok az az , hogy enged a szerelem soha nemfog ennyire elvakítani ez biztos :D Nem fogok senkivel se kényszerkapcsolatokba belemenni , csak azért , hogy legyen , engem ez egyáltalán nem érdekel én egyedül is mindig boldog voltam , az ember egyedül is ember kell hogy legyen , nem egy másiktól kell várni a megváltást. Végezetül még egy mondat " a minőség számít nem a mennyiség". Nos bocsánat ha túl filozofikus és pszichológiai voltam , de ez a véleményem.

18F

2012. ápr. 9. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!