Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy baratom aki 24 eves, en pedig 15. Van egy 10honapos fia. A fia helyett en kellettem, de ha hetvegen bulizunk es tobbet iszik a kelletenel mindig a fiat emlegeti, ami nekem rossz. En ot szeretem. Van otletetek mit csinaljak?
Mit akarsz ettől a féregtől, komolyan?
Csak bulizgatni? Akkor bizony mindig megkapod majd a gyerekét, mert ÚGY HELYES, HA EGY EMBERNEK A GYERMEKE A LEGFONTOSABB, ezt beláthatod te is.
Komoly kapcsolatot akarsz tőle? EGY ILYENNEL? 24 ÉVESEN 15 ÉVES GYEREKEKET MOLESZTÁL, GYEREKET CSINÁL AKIT OTTHAGY A PEDOFÍLIÁJA MIATT? Te tudod...
Ha engem kérdezel: rúgjad ki, és kezdj egy normális életet.
Na várjunk, mert ez egy picit zavaros.
Most neked van egy 24 éves barátod, akinek a van egy 10 hónapos fia. És téged zavar, hogy részegen a fiáról beszél? Te féltékeny vagy a fiára? Nem azért, de tényleg mit vártál?
Mint ahogy azt már korábban írták persze, hogy a fia a legfontosabb neki. Amúgy meg ez a srác hááááát enyhén szólva is egy barom. 24 évesen összehoz egy kisgyereket, akinek az anyja elpárolgott és most egy 15 éves kislánnyal kezd ki. Szép munka!
Én a helyedben nem hogy szakítanék, de össze sem jönnék egy ilyen szerencsétlennel.
u.i. Bocsi, ha túl durva voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!