Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2évig vársz a barátnődre. De...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2évig vársz a barátnődre. De ő nemsokkal a kitűzött időpont előtt megcsal, odaadja valaki másnak a szüzességét. Mit tennétek?

Figyelt kérdés
2009. márc. 18. 19:00
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Légyszi ne hagyd magad átverni, lásd be,hogy a barátnőd szemét dolgot tett veled. És ami még undorítóbb, hogy van képe még visszakönyörögni magát, és a szemedbe tud nézni. Persze, bűntudat, csak neked meséli el, meg öngyilkosság...ki hiszi ezt el? naiv lennél,ha hinnél neki! Szerintem tedd ki azonnal, nincs miről beszélni!
2009. márc. 18. 20:49
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Mellesleg én nem hinném, hogy amíg veled volt addig valóban szűz volt.
2009. márc. 19. 10:23
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

sajnos lhet hogy igaza van az előttem lévő hozzászólónak... Számomra elképzelhetetéen, hogy 2 évig együtt van valaki valakivel, akit elméletileg szeret és ő is szereti, hisz 2 évet vár rá, nem sürgeti, mert tudja hogy ez a lánynak az első és nem erőlteti a dolgot, erre a lány fogja magát 2 év után és ahelyett hogy a szerelmét tisztelné meg azzal hogy neki adja a szüzességét, fogja magát és félredug mással. Én nem tom elhinni hogy ez a csaj valaha is szeretett ugy igazán, ahogy azt se hogy szűz volt és nem csinált már ilyet korábban is, hisz tudta hogy ugyse derül ki, mert köztetek még nem volt semmi, nincs miből rájöjj. Egy szűz csaj aki 2 éve kapcsolatban van az nem csinál ilyet az a helyzet, szal tudti dobnám a ribancot(már elnézést, de tényleg az!!!) minden kapcsolatot azonnal megszakítanék és szidnám a hülye fejem hogy nem vettem észre hamarabb h kire pazarlom az időmet. Nem érdemelt meg ez a....lány

21/l

2009. márc. 19. 11:32
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
ja és utólag is bocs a helyesírási hibákért, csak az ölembe volt a billentyűzet és össze-vissza billegett itt, ezért a félreütések :)
2009. márc. 19. 11:34
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Úgy kirúgnám a büdös francba, hogy élete végéig fáj a hátsója a cipőmtől.
2009. márc. 19. 18:36
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok:

Nem kell érzelgősködni. Két évet elvett az életedből, habár ha jól is érezted magadat, a végére elérte, hogy egyetlen kellemes emlékre se tudj visszagondolni.

Találsz nála ezerszer jobbat is. Többet érsz te annál, mintsem egy ilyenre pazarolj helyet magadban.

2009. márc. 19. 18:39
 27/29 anonim ***** válasza:
17%
de kis b**i vagy. a kommentedből ugytünik,hogy még sajnálod is. .
2009. márc. 19. 20:57
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Azóta már biztos túltetted magad rajta, de azért elmesélem, hogy az én csajom ugyanígy határidőt szabott, erre várok, mint a jófiú, mikor meg azt hittem, hogy az első alkalma van velem, elkezd alattam sírni, hogy ő amúgy lefeküdt x-el a múltkor. Szerinted?
2009. dec. 1. 03:20
 29/29 A kérdező kommentje:

nah az se durva ....:S

én azóta már megismertem egy nagyon aranyos lányt, akivel meg is történt a dolog, határidő nélkül, másfél hónap után.

és nagyon szerelmes vagyok, és látom rajta hogy ő is.

életünk: hullámhegyek és hullámvölgyek sokasága!

majd egyszer te is megtalálod a hozzád valót!

2009. dec. 29. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!