Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2évig vársz a barátnődre. De...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2évig vársz a barátnődre. De ő nemsokkal a kitűzött időpont előtt megcsal, odaadja valaki másnak a szüzességét. Mit tennétek?

Figyelt kérdés
2009. márc. 18. 19:00
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
97%

Az biztos,hogy nagyon rosszul esne de vagyok annyira "jó", hogy ne alázzam meg még akkor sem ha ilyet tett velem, meg aztán még én érezném magam rosszul.Ha az ember két évet vár valakire akkor azt nagyon szeretheti-azonban nem elég az egyiknek lemondani és áldozatokat hoznia.Nem szeretek más feje fölött pálcát törni ezért nem minősítem csak annyi, hogy a legjobb amit tehetsz az, hogy szakítassz ha eddig nem tetted meg és később próbálsz keresni egy olyan lányt aki megbecsül.Csak arra vigyázz, hogy az új lányra ne vetítsd majd ki a dühöd olyan dolog miatt amit az exed csinált..mert az nem igazán lenne fer.

Nagyon sajnálom ami történt de próbálj meg minél kevesebbet gondolni rá..bár elhiszem, hogy nehéz és fogadd el a segítő kezet (szülők, barátok )

2009. márc. 18. 19:24
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Biztosan kidobnám. Ne csinálj semmi rosszat, ne kiabálj vele, ne alázd meg semmilyen módon.Csak nézz a szemében mond neki hogy " Igazán szerettelek " és hagyd ott. Keress valami rendesebb lányt aki hűséges lesz hozzád és viszont fog szeretni. Ne csüggedj ,az ilyen lány nem érdemli meg hogy szomorú légy miatta. Remélem tudtam segíteni. Kitartás :)

2009. márc. 18. 19:24
 13/29 anonim ***** válasza:
28%
Te egy balfék vagy a csaj meg egy büdös ribi.
2009. márc. 18. 19:32
 14/29 A kérdező kommentje:

ennyi megértő embert egy helyen. ezért tartunk itt ahol vagyunk, mert laknak ilyen nagy tuskók is ebben az országban.

normálisan tettem fel egy kérdést, sajnálom, ha nem érte el az értelmi szintedet, de akkor inkább ne válaszolj rá. köszöntem:)

2009. márc. 18. 19:37
 15/29 anonim ***** válasza:
55%
Lehet,hogy pont ez volt a baj,hogy vártál mint jofiu a csajnak meg épp szüksége lett volna rád.Vagy jókislánynak akart tünni és gondolta majd kielégül mással amig a komoly kapcsolata nem szexel vele.lehet feküdt mással is,ez nem kizárt,de szerintem kérdezd meg tőle,hogy miért tette,hogy hiánybol vagy kicsezésből.ha megkapja tőled lehet nem kell neki más többé.Beszélj vele mielőtt dobnád.Bár a tüske belédmart szerintem sajnos!minden esetre kicsit legyél ovatosabb.A nő nem mászott rád?nem kezdeményezte veled?
2009. márc. 18. 20:08
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz ezzel a sok negatív hozzászólással. IQ light emberek, ide járnak kötözködni. Ezért nem szeretek már én sem kérdést kiírni.

Nagyon sajnálom, ami történt. Te semmit nem hibáztál, nagyon rendes fiúnak tűnsz. 2 évet vártál, ez igazán becsülendő a mai világban. Az én barátom 1,5 évet várt rám :). Egyetértek veled abban, hogy a szerelem elvakít. Ettől nem vagy hülye, és agyad is van. (Többieknek: Szálljatok le róla!!! Tipikus magyar szokás, valakinek baja van, rúgjunk bele még egyet.) A lány viszont nem érdemel meg téged. Gondolom még mindig szereted, de erősnek kell lenned. A szüzesség odaadása nagy dolog vagy legalábbis annak kéne, hogy legyen, de manapság úgy látszik egyre kevesebbet ér, mint minden, az őszinteséget, becsületességet, hűséget, szeretetet, szerelmet beleértve. Próbáld meg magad túltenni rajta. Viszont azt írtad, ha jól emlékszem, hogy egy barátoddal csalt meg. Én a helyedben mindkettővel megszakítanám a kapcsolatot, mert gondolom nem megerőszakolta a lány, hanem ő is akarta. :( Ez a legszomorúbb dolog, mikor az ember a szerelmében és a barátjában egyszerre csalódik. Én megpróbálnám lezárni velük a kapcsolatot, és nem keresni, nem beszélni velük. Szerintem a bosszú nem vezet semmire. (Ne hallgass arra, aki azt mondta, hogy tegyél fel a netre róla ilyen-olyan képeket stb., mert a személyiségi jogok visszaélése miatt sokba is kerülhet neked, ennyit meg nem ér, a másik, hogy ez a kicsinyes és nagyon buta emberek "megoldása".)Idővel találni fogsz olyat, aki megérdemel Téged, ebben biztos vagyok. Támaszkodj a családod és az őszinte barátaid segítségére ebben a nehéz időszakban! Nagyon sok erőt és kitartást kívánok neked!

21(L)

2009. márc. 18. 20:08
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Szövegértés, emberek!

A kérdező haverja volt a szenvedő fél, nem a kérdező, és a lány nem a haverral csalta meg!

(Igazából nem sokat számít a lényeg szempontjából, de ha ennyit nem értetek, akkor a többit hogyan? - Na mindegy...)

2009. márc. 18. 20:15
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Mivel én már részt vettem ilyen szitkóban anno régesrégen, (én is tökéletesen ugyanígy jártam a legelső, gimis szerelmemmel, akivel szintén 2 évig jártunk megjegyzem, feleslegesen) ezért a következőket ajánlom:

Dobd a csajt, szép nyugodtan, de úgy, hogy közöld vele, hogy:

1/Te igazán szeretted

2/Csalódtál

3/Úgy gondolod hogy ő mivel megcsalt, ezért nem szeretett igazán

4/Ez okból kifolyólag a kapcsolatotoknak annyi, és azt sem szeretnéd, ha a barátod lenne, sőt, kérd meg, hogy ezentúl viselkedjen úgy, mintha nem is ismernétek egymást.

A lényeg hogy mindezt full nyugodtan add elő és utána szakíts meg vele minden kapcsolatot, viselkedj vele úgy, mintha egy ismeretlen idegen lenne.

A haveroddal, akivel megcsalt, szintén szakítsd meg a kapcsolatot, mert ő nem a haverod, hanem egy hóember.

Utána gyűjtsd össze az igazi barátaidat, akikben megbízol, zúzz le egy buliba, igyál egy keveset, és szedd fel az első nagymellű csajt aki megtetszik és aki az utadba kerül...(Persze a nagymellű csajnak azt a t-mát hogy csalódtál, ne forszírozd, még részegen sem!)

Ha ezt megteszed, akkor már nagyon könnyű lesz megemészteni azt a tényt, hogy a csaj, akivel 2 évig jártál, bár téged szeretett, mégsem veled feküdt le, valamint hogy amire neked nem volt elég 2 év (mert nem hagyta hogy megfektesd) arra másnak elég volt 1 nap, és aki utánad jön majd, annak majd elég lesz max.1 hónap, te pedig 2 évet elpazaroltál totál feleslegesen az életedből.(Magyarán hogy a haverod -ezek szerint- jobb volt nálad.)

Aztán majd 10 év múlva, ha netán valahol összefutsz vele, mondhatod neki hogy rendesen hazavágott.

Én igy csináltam anno, ahogy leírtam.

Ha nem így csinálod, hanem megbocsátasz a csajnak, akkor azt ajánlom, kérj meg valami idősebb, a vadászathoz értő rokont, hogy lőjön neked egy szarvast, majd az aggancsát kötözd a fejedre.És ha kiröhögnek a hátad mögött, ne csodálkozz...mert akkor feláldozod a férfiúi büszkeségedet, és egy olyan csajjal leszel, aki már egyszer félrekefélt...(és ki tudja még hányszor fog...)

2009. márc. 18. 20:16
 19/29 anonim ***** válasza:
95%

20.08-as vagyok. bocsánat, de én úgy értelmeztem, hogy "egy haverommal történt+", hogy vele történt meg az, hogy a lány megcsalta. Elnézést hogy félreértettem, csak hirtelen így jött le... Nem tudom ezért miért kell leoltani.

21(L)

2009. márc. 18. 20:21
 20/29 A kérdező kommentje:

am.velem történt meg. de nem akartam leírni.

mert így is nagyon oltottak sokan. nem merem felvállalni, de ez a valóság, és fáj.

am.akivel tette nem barát volt, csak látszólagos haver, de akkor is.

2009. márc. 18. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!