Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet szexi a szemüveg?
Sokszor általánosítanak, hogy aki szemüveges az könyvmoly meg mittudomén, de azért egy csinos lány aki általában nem hord felvesz egy olvasószemüveget az tud nagyon vadító lenni nemde?
17/L
szerintem nagyon sexy a szemüveg egy helyes lányon :)
25/F
23:29
azért nem hiszem h így reagálna. legalábbis én megértő lennék
Szerintem meg pont szexi a szemüveg!
Sőt, pont azért szexi mert egy kis "könyvmolyságot" ad a lánynak. Néha pont arra vágyik az ember. Tudod ez a miniszoknyás bármaca ellentéte.
Nem azt mondom hogy keress rá a "bookworm bitches"-re a neten, de hidd el lehet szexi.
Köszi a válaszokat én is így gondolom. Szemüveges vagyok alapjáraton (nem hordom mindig, csak ha nagyon muszáj iskolába a táblához, mert amúgy nem rossz a látásom) de mikor felveszem mindenki mondja hogy hm de szexi, meg milyen jól áll :D Szóval akár mint kiegészítő hordható szerintem simán :D És sokkal többnek is nézek ki benne xD
17/L
Ha elég divatos a szemüveg és illik az arcszerkezetéhez még hatalmasat is dobhat a kinézetén.Bár mondjuk férfin ritkábban áll jól,de azért van kivétel.Itt egy példa:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!