Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből valami? (Lent) Lécci, segíts!
Figyelt kérdés
Sziasztok!Szóval van 1 pasi az osztályban mind2en 13 évesek vagyunk,és nagyon tetszik.Mögöttem ül és,ha hátranézek,akkor mindig engem néz és mosolyog. Ha rajzórán mondom kinek van egy hegyezője,akkor odadobja az ő hegyezőjét.Most mi "házastársak" vagyunk.Tök jól elvagyunk,nagyon bírom,tök jó fej. Kezdek beleesni. Én úgy veszem észre,hogy próbál felém közeledni,de én is közeledek felé. Segítsetek! Ha lesz még valami,akkor leírom. Segítsetek! Köszi! 13/L2011. jún. 3. 22:04
1/3 Rendesfiú/19 válasza:
Na most itt az a baj, hogy hiányzik a kérdés:D
Gondolom arra vagy kiváncsi, hogy mit kell tenned akkor ha "komolyabbra" fordulnak a dolgok. Nem tudom a ti korotokban hogy megy ez..túl fiatalok vagyok még. Ha összejöttök, akkor megtehettek majd olyan dolgokat is, amikről most csak vágyakoztok. Ne komplikáld túl a dolgot, mert kétségbe fogsz esni.
2/3 Girlnextdor válasza:
egy 13 eves him nemu ember az meg nem pasi...az csak kisfiu
3/3 A kérdező kommentje:
1. köszi,és figyelni fogok arra,amit írtál.
2. Igen,ezzel tisztában vagyok.
2011. jún. 4. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!