Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-16 éves lányok! Milyen pasi jön be? (képet is linkelhettek! )
Stílus, minden jöhet.
16F
az összes melegvámpir film és sorozat fő- és mellékszereplője bejön a 14-16 éves lányoknak.
meg persze justin bieber, sp, fluor.
17 leszek, nekem arctípusra ez jön be. Meg a sötét haj és sötét szem nálam a főnyeremény, de a sötét haj és kék szem is tetszik. Stílusra... ami jól áll neki. Az állon a borosta kifejezettem tetszik,de csak ha rövid! Legyen amúgy izmos, férfias. Szeretem, ha a haja kicsit hosszabb, ugyanis imádok beletúrni. Nos, ez az én ideálom, viszont a párom (fél éve vagyunk együtt) nem így néz ki. Világosbarna, rövid haj és zöld szem, és izmos, magabiztos, minden helyzetben biztonságban érzem magam a közelében.
De ami fontos, szeressen és legyen hűséges! Mert elvárom,hiszemén is így érzek.
Matt Shadows.. *_*. Imádom. De amúgy a barátom pont ellentéte, és vele élném le az életemet (L)(L) szóval az ilyen Matt típusú pasikakat inkább nézném meg mint összejöjjek velük. :) Mackósak a jók :D. stílusra meg sötéthajú, barnabociszemű :)
Sp és Fluor Tomi együtt élnek és szexelnek egymással. Miért kell más lányoknak csak meleg pasi 14-16 évesen.
Bár én már 17 éves vagyok.
Utolsó előttinek: te is szereted az A7X-t? Én imádom, bár nekem inkább Gates az esetem közülük, de M. Shadows is jól néz ki.
*előtted levő vagyok
jujj csatlakozom énis.
nekem Syn és Matt is bejönnek :DDDD
amúgy meg Johnny Depp, Bam Margera mondjuk még Jack Black is. :D Chester Bennington. Google a barátod, nézd meg őket ;)
17/L
amúgy a barátom Syn mániás, de ő se hasonlít rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!