Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 14-16 éves lányok! Milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14-16 éves lányok! Milyen pasi jön be? (képet is linkelhettek! )

Figyelt kérdés

Stílus, minden jöhet.

16F

2011. jún. 3. 21:48
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
2011. jún. 3. 22:09
 12/36 anonim válasza:
0%

[link]

*-*legyen KOPASZ és talán egy picit izmos..ennyi:)16/L

am a pasim is ilyen:)

2011. jún. 3. 22:10
 13/36 nielindi ***** válasza:

az összes melegvámpir film és sorozat fő- és mellékszereplője bejön a 14-16 éves lányoknak.

meg persze justin bieber, sp, fluor.

2011. jún. 3. 23:02
 14/36 anonim ***** válasza:

nekem ő pl.kifejezetten bejön..szőke,baba arcú,kicsit izmos:)

[link]

akkor ott van Zac Efron:) (inkább a régebbi külsejével)

[link]

mint ez:

[link]

és egy jó magyar pasi:P

[link]

15L

2011. jún. 3. 23:42
 15/36 anonim ***** válasza:

[link]

17 leszek, nekem arctípusra ez jön be. Meg a sötét haj és sötét szem nálam a főnyeremény, de a sötét haj és kék szem is tetszik. Stílusra... ami jól áll neki. Az állon a borosta kifejezettem tetszik,de csak ha rövid! Legyen amúgy izmos, férfias. Szeretem, ha a haja kicsit hosszabb, ugyanis imádok beletúrni. Nos, ez az én ideálom, viszont a párom (fél éve vagyunk együtt) nem így néz ki. Világosbarna, rövid haj és zöld szem, és izmos, magabiztos, minden helyzetben biztonságban érzem magam a közelében.

De ami fontos, szeressen és legyen hűséges! Mert elvárom,hiszemén is így érzek.

2011. jún. 3. 23:44
 16/36 anonim ***** válasza:

[link]

Matt Shadows.. *_*. Imádom. De amúgy a barátom pont ellentéte, és vele élném le az életemet (L)(L) szóval az ilyen Matt típusú pasikakat inkább nézném meg mint összejöjjek velük. :) Mackósak a jók :D. stílusra meg sötéthajú, barnabociszemű :)

2011. jún. 4. 05:53
 17/36 anonim ***** válasza:

Sp és Fluor Tomi együtt élnek és szexelnek egymással. Miért kell más lányoknak csak meleg pasi 14-16 évesen.

[link]

Bár én már 17 éves vagyok.

2011. jún. 4. 08:12
 18/36 anonim ***** válasza:

Utolsó előttinek: te is szereted az A7X-t? Én imádom, bár nekem inkább Gates az esetem közülük, de M. Shadows is jól néz ki.

*előtted levő vagyok

2011. jún. 4. 21:14
 19/36 anonim ***** válasza:

jujj csatlakozom énis.

nekem Syn és Matt is bejönnek :DDDD

amúgy meg Johnny Depp, Bam Margera mondjuk még Jack Black is. :D Chester Bennington. Google a barátod, nézd meg őket ;)

17/L

amúgy a barátom Syn mániás, de ő se hasonlít rá :)

2011. jún. 16. 13:16
 20/36 anonim ***** válasza:
a skinsből Freddy:D
2011. jún. 16. 13:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!